Ζώδια και έρωτας: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Ζώδια και έρωτας:Ενωμένοι στεκόμαστε, χωρισμένοι πέφτουμε

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις, για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό σου στόχο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αλλαγές που θα γίνουν σήμερα στην αισθηματική σου ζωή, μπορεί στην αρχή να σε αγχώσουν αλλά πολύ γρήγορα θα διαπιστώσεις ότι κάτι καλό κρύβουν για εσένα. Τόσο οι ελεύθεροι όσο και οι δεσμευμένοι του ζωδίου πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τα ζητούμενα σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα με τους άμεσα ενδιαφερόμενους, ώστε να ξέρουν και οι δεύτεροι σε τι στάδιο βρίσκονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις με το σύντροφό σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ, φίλε Δίδυμε, που πίνεις ακόμη καφέ με τη μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, η σχέση που διατηρείς έχει πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί, αρκεί να θέσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με το σύντροφό σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δε σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!

ΛΕΩΝ

Τα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, είναι σε μια πολύ καλή μέρα και μπορείς να περάσεις πολύ καλά με την παρέα του συντρόφου σου. Μην αφήσεις καμία γκρίνια ή ένταση να σου χαλάσει τη διάθεση. Όσοι είστε μόνοι, να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί κάποια καλή γνωριμία σας περιμένει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι Παρθένος, η σχέση σου είναι σε μια καλή φάση και αν δεν επηρεάσεις την ατμόσφαιρα με την κακή σου διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη μέρα με το σύντροφό σου. Κι αν η μοναξιά σε βασανίζει ακόμη, η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για γνωριμίες. Βρες το χαμόγελό σου και κατάκτησε τα πλήθη!

ΖΥΓΟΣ

Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς της ζωής σου, δε σε αφήνουν να λύσεις κάποια βασικά θέματα που θέλεις στη σχέση σου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι ελεύθερος, η κατάσταση της μοναξιάς σου τώρα έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει και να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός θα νιώσεις την ανάγκη να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματα σου στο σύντροφό σου και να έρθεις πιο κοντά του. Εσύ που δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, πάρε την απόφαση να βγεις έξω, να διασκεδάσεις με τους φίλους σου και να φλερτάρεις όποιον ή όποια σου κάνει “κλικ”.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σε ευνοεί και βελτιώνει αισθητά την επικοινωνία με το σύντροφό σου, με αποτέλεσμα να περάσετε ένα πολύ όμορφο βράδυ οι δυο σας. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, άνοιξε τα φτερά σου για νέες γνωριμίες και πολλά φλερτ, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα αναπτερώσουν το ηθικό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες καλές εξελίξεις έρχονται σήμερα στη ζωή τόσο των αδέσμευτων όσο και των δεσμευμένων Αιγόκερων, που θα σας ανανεώσουν και θα σας φτιάξουν το κέφι. Περάστε την ημέρα σας μακριά από σκοτούρες και έννοιες και απολαύστε ένα ξεκούραστο βράδυ, παρέα με φίλους και το έτερον ήμισυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η περίοδος για τη σχέση σου είναι αρκετά θετική, παρόλο που μερικά πράγματα σε πειράζουν ακόμη. Φρόντισε να τα ξεκαθαρίσεις και μην ασχολείσαι με αυτά που δεν έχουν σημασία. Όσο για εσένα, αγαπητέ Υδροχόε, που παλεύεις με τις μοναξιές σου φρόντισε να ζήσεις τη ζωή σου πιο καλά και ξέγνοιαστα μπορείς.

ΙΧΘYΕΣ

Φίλε Ιχθύ, στα αισθηματικά σου αν δείξεις μια συνετή στάση και κυρίως καλή διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου, θα μπορέσεις σήμερα να λύσεις αρκετά προβλήματα και να πας παρακάτω το δεσμό σας. Για τους αδέσμευτους, η περίοδος αυτή είναι καλή για να κάνετε μια νέα γνωριμία, το θέμα είναι να ξέρετε τι ζητάτε.