Ζώδια: Διαβάστε τι ισχύει για τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου

Κριός

Μπορεί να σας πιάσει ένας πονοκέφαλος με τα οικονομικά σας που σίγουρα θέλουν τακτοποίηση και συμμάζεμα αλλά το ότι ένας έρωτας θα σας έβγαζε από αυτή τη ρουτίνα, που ούτως ή άλλως όλοι θα την αντιμετωπίσουμε, είναι σίγουρο ότι το έχετε ανάγκη. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο, μια επαφή που κάνατε τελευταία, έστω και διαδικτυακά, να είναι μια γνωριμία που να εξελιχθεί ερωτικά και να γίνει μια πολλά υποσχόμενη φάση. Για σκεφτείτε λοιπόν εάν σας έτυχε κάτι τέτοιο;

Ταύρος

Διάφορες επανασυνδέσεις θα έχετε αυτό τον καιρό. Θα συναντήσετε ανθρώπους που μπορεί να έχετε να πάρετε νέα τους χρόνια. Συμμαθητές, ή φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους που κάποτε είχατε ίδιες δραστηριότητες. Σε αυτή λοιπόν τη φάση, δεν αποκλείονται και κάποιοι που ανήκουν στο ερωτικό σας παρελθόν, ανεξάρτητα από την προσωπική σας κατάσταση, είτε βρίσκεστε σε σχέση είτε είστε μόνοι το διάστημα αυτό. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνετε σίγουρα θα το χαρείτε .

Δίδυμοι

Πολύ παρασκήνιο θα έρθει στην επιφάνεια τις ημέρες αυτές και ίσως μάθετε και κάποια σχόλια που θα σας στεναχωρήσουν που θα αφορούν την εξέλιξη πολύ προσωπικών σας θεμάτων, όπως αυτά που σχετίζονται με την προσωπική και ερωτική σας ζωή. Λίγο μετά θα ακολουθήσουν και κάποιες αποκαλύψεις που μάλλον θα σας κάνουν να πέσετε από τα σύννεφα, για κάποιους ανθρώπους που εκτιμούσατε μάταια μέχρι σήμερα. Κρατήστε λοιπόν την ψυχραιμία σας για να μάθετε τη συνέχεια.

 

Καρκίνος

Μία πιο δυναμική περίοδος ξεκινάει για εσάς από σήμερα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Τώρα εκτός από τον επαγγελματικό σας κύκλο, θα χρειαστεί να διευρύνεται και τον κοινωνικό ή φιλικό και να κάνετε σοβαρές και κατάλληλες για το όφελός σας γνωριμίες. Κάπου εδώ, ίσως και να γνωρίσετε τον επόμενο μεγάλο έρωτα της ζωής σας, άξιο να σταθεί δίπλα σας, ενώ εάν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να την πάτε ένα βήμα μπροστά.

Λέων

Σε μια τέτοια δημιουργική περίοδο, όσο και αν είστε απορροφημένοι από το που θα πάνε τα επαγγελματικά και η καριέρα σας, σίγουρα τις ημέρες αυτές, ο ερωτικό σας τομέας, θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον. Άλλοτε γιατί, ερωτικοί πειρασμοί θα ξεπηδούν από εκεί που δεν το περιμένετε κι άλλοτε γιατί, εσείς θα μπείτε στη διαδικασία να προκαλέσετε την ερωτική σας τύχη. Δεν αποκλείονται μάλιστα την εποχή αυτή και οι ερωτικές επανασυνδέσεις, εφόσον το επιθυμείτε.

Παρθένος

Ένας φίλος ένας παλιός συμμαθητής ή συμφοιτήτρια, ακόμα και ένας παλιός σας συνεργάτης, θα γίνει η αιτία την εβδομάδα αυτή, να χαρείτε, που θα επικοινωνήσετε ύστερα από τόσο πολύ καιρό, μπορεί και χρόνια. Ταυτόχρονα όμως, ίσως μία από τις σχέσεις αυτές, να μετατραπεί και να αποκτήσει μάλιστα ερωτική χροιά. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, και είστε αδέσμευτοι, τότε να ξέρετε ότι η ερωτική σας τύχη σας χαμογελά. Οι δεσμευμένοι  προσέχετε λίγο.

Ζυγός

Ευτυχώς που σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση ενισχύεται και θα θελήσετε να αφυπνίσετε μέσα σας, την ανάγκη να ερωτευτείτε, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, ακόμα και αν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από κάποια σχέση που επιθυμούσατε, δεν πήρατε εκείνα που αναμένατε. Φυσικά από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση και το κατά πόσο αποφασιστικοί θα φανείτε στο να αλλάξετε το ερωτικό σας τοπίο που επικρατεί, θα χρειαστεί να πείσετε τον εαυτό σας, το πόσο καλό θα ήταν εάν στη ζωή σας υπήρχε ένα ερωτικά δυνατό σενάριο.

Σκορπιός

Μάλλον η διάθεσή σας να τα σπάσετε αυτή τη βδομάδα με ανθρώπους που τελικά δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων θα είναι έντονη. Έρωτες ανεκπλήρωτοι ή έρωτες που έκλεισαν άδοξα τον κύκλο τους, θα έρχονται στο μυαλό σας και θα σας δημιουργούν οι μνήμες τους συναισθήματα οργής και αγανάκτησης. Θυμηθείτε όμως ότι ο τρόπος που σκέφτεστε να τους αντιμετωπίσετε ή να έρθετε σε επαφή, δε θα σας φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα και ίσως τα κάνουν χειρότερα.

Τοξότης

Η Άνοιξη όλο και σας γνέφει να βγείτε έξω από το καβούκι σας και σίγουρα θα ξεσηκωθείτε ερωτικά. Μάλιστα ίσως το τελευταίο διάστημα, να έχετε κάνει μια επαφή μέσω διαδικτύου, με έναν άνθρωπο που σας έχει κινήσει με το λόγο του και το πνεύμα του την περιέργεια να τον γνωρίσετε. Τώρα θα έχετε και την ευκαιρία. Αυτό ισχύει, είτε βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, είτε είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό. Εξάλλου ο έρωτας έχει σκοπό να σας προκαλέσει ασυνήθιστα.

Αιγόκερως

Νέες γνωριμίες φιλίες ή συνεργασίες μπαίνουν στη ζωή σας, και κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ενδιαφέρουσα. Επαφές με ανθρώπους που είχατε να δείτε καιρό ή να μάθετε νέα τους, μπορεί και από το ερωτικό σας παρελθόν , κάνουν εκ νέου την παρουσία τους έντονη και προκαλούν τη σκέψη σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα, ο έρωτας να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σας, στο πρόσωπο ενός παλιού σας συνεργάτη ή ενός ανθρώπου που κάποτε βρεθήκατε στον ίδιο χώρο.

Υδροχόος

Το ερωτικό σας παρελθόν θα σας απασχολήσει έντονα τις επόμενες ημέρες. Ίσως μάλιστα να υπήρξε ένα πρόσωπο σταθμός στη ζωή σας κάποτε και που τώρα η απουσία του από τη ζωή σας, να είναι πραγματικά έντονη. Σκεφτείτε λοιπόν εσείς να είστε εκείνοι που θα πάρετε την πρωτοβουλία, να έρθετε σε επαφή μαζί του, αφού ευνοούνται οι ερωτικές επανασυνδέσεις το διάστημα αυτό. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, προσπαθήστε να κερδίσετε το ερωτικό παιχνίδι με τόλμη.

Ιχθύς

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, ίσως να βρείτε δυσκολία να εκφράσετε εκείνα που συναισθηματικά και ερωτικά, πραγματικά θα επιθυμούσατε. Πιθανόν να έρθουν στιγμές που να μην μπορέσετε να βρείτε τα λόγια. Όμως αυτό θεωρήστε το ως κάτι παροδικό. Μία συνάντηση από τα παλιά, μπορεί και μέσω διαδικτύου, ίσως να γεννήσει μέσα σας ερωτικά συναισθήματα. Αν βρίσκεστε όμως ήδη σε μία μόνιμη ερωτική σχέση, προσέξτε γιατί μπορεί να διαταραχτεί.

Πηγή: otoskopos.tv

.
.
.
.
.
.

google ads
11111