Το σεξ θεωρείται η καλύτερη γυμναστική, ειδικά για να χάσει κανείς βάρος και από ό,τι φαίνεται, όχι άδικα. Ερευνητές ανακάλυψαν ποιες στάσεις καίνε τις περισσότερες θερμίδες τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες.

Tο βαθύ κάθισμα

Η έρευνα που παρουσίασε η ιστοσελίδα GolfSupport.com κατέγραψε πόσες θερμίδες έκαψαν σε κάθε στάση 112 ζευγάρια, τα οποία φορούσαν τον καταγραφέα σωματικής άσκησης Fitbits. Για τις γυναίκες η στάση που καίει τις πιο πολλές θερμίδες είναι το βαθύ κάθισμα. Σε αυτή ο άντρας είναι ξαπλωμένος, ενώ οι γυναίκα πάνω του κάνει βαθιά καθίσματα. Η γυναίκα μπορεί να κάψει μέχρι και 224 θερμίδες σε 30 λεπτά σεξ, ενώ ο άντρας μόλις 50.

ioanna-touni (3)

Δεύτερη πιο αποδοτική στάση για τις γυναίκες με 179 θερμίδες είναι η στάση Butter churner (συσκευή παρασκευής βουτύρου), κατά την οποία η γυναίκα ξεκινάει ξαπλωμένη ανάσκελα, σηκώνει τα πόδια και τον κορμό της ώστε η σπονδυλική της στήλη να είναι κάθετη στο κρεβάτι και το βάρος της να στηρίζεται στον αυχένα της. Ο άντρας στέκεται όρθιος και κάνει βαθιά καθίσματα, καταναλώνοντας 211 θερμίδες, περισσότερες από κάθε άλλη στάση.

LOVE pretty-woman-bed-scene-765

Tο «καρότσι»

Στην τρίτη θέση για τις γυναίκες με 149 θερμίδες είναι το «καρότσι», κατά την οποία η γυναίκα, με πρόσωπο προς το κρεβάτι, στηρίζεται στα χέρια, ενώ ο άντρας βρίσκεται πίσω της και κρατάει τα πόδια της στο ύψος της μέσης της, σαν να μετακινεί καρότσι.

Δεύτερη πιο αποδοτική στάση για τους άντρες είναι το σεξ «στα όρθια» με 198 θερμίδες και τρίτη το σεξ «στα τέσσερα» με 182 θερμίδες, με τις γυναίκες να καίνε 145 και 103 θερμίδες, αντίστοιχα. Τέλος, το «ιεραποστολικό» καίει μόνο 47 θερμίδες και για τα δύο φύλα.
.
.
.
.
.
.

google ads
11111