του Γιάννη Ντάσκα

“Βόμβα” στη Δικαιοσύνη! Μίζα σε κορυφαίο πολιτικό μέσω του(τότε κρατικού) ΟΤΕ στα Σκόπια…Αποκαλύψεις απο στέλεχος του ΟΤΕ και τον Φαλσιανί, δημιουργό της λίστας Λαγκάρντ! Η αναφορά μας στον Εισαγγελέα για ονόματα και εταιρείες στη σκιά της Novartis.

Μια “βόμβα” μεγατόνων είναι σχεδόν έτοιμη στη Δικαιοσύνη και αφορά μίζες τεράστιου πολιτικού ονόματος μέσω “μπίζνας”του (τότε κρατικού) ΟΤΕ στα Σκόπια. Τα στοιχεία έχει εισφέρει πρώην μεγαλοστέλεχος του ΟΤΕ,το οποίο αποδεδειγμένα είχε ρόλο φυσικού αυτουργού στη διακίνηση μίζας και βρόμικου χρήματος του τότε κρατικού-σήμερα γερμανικού- και οι μίζες ξεπλύθηκαν και διακινήθηκαν μέσω του σημερινού κράτους της Βόρειας Μακεδονίας,όπως συμφώνησαν ΣΗΜΕΡΑ να ονομάζεται αυτό ΟΛΕΣ οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας ,συμπεριλαμβανομένης και της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας Δημοκρατίας, η οποία εκπροσωπείται και με καταδικασμένους για διάφορα ατιμωτικά αδικήματα,όπως πλαστογραφίες κλπ

Η Δικαιοσύνη έφτασε στα ίχνη της μίζας αυτής μετά απο συνάντηση στελεχών της με τον Ερβέ Φαλσιανί στο Παρίσι.
Κατά την συνάντηση εκείνη η ελληνική δικαιοσύνη “κατανόησε” την εμπλοκή πανίσχυρων πολιτικών δυο κομμάτων σε μια αλυσσίδα με κρίκους τόσο στη λίστα Λαγκάρντ,όσο και εκτός αυτής.

Η δραστηριότητα της ελληνικής δικαιοσύνης ενόχλησε πολύ και υπό το πρίσμα αυτό εξηγείται η λυσσαλέα επίθεση κατά της Εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη για λόγους …διαδικαστικούς,γιατί δηλαδή έκανε και έναντι πολιτικών τις ίδιες κινήσεις που κάνει η εισαγγελία έναντι απλών ιδιωτών.

Θυμόμαστε το κλάμα πολιτικού της σημερινής κυβέρνησης ,γιατί αναφέρθηκε το όνομά του μεταξύ των εμπλεκομένων,(κανείς δεν είπε απο την Δικαιοσύνη ότι είναι ένοχοι,αλλά απλά ερευνώμενοι) στη ΝΟΒΑΡΤΙΣ και απο το κλάμα όλοι πεισθήκαμε ότι ήταν μια μεγάλη αστοχία της Δικαιοσύνης(καθημερινό φαινόμενο σε απλό κόσμο) και ότι ο συγκεκριμένος δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Κατά την δημοσίευση των “πόθεν έσχες” έγινε γνωστό ότι η συζυγός του έχει απο παλιά μετοχές της… ΝΟΒΑΡΤΙΣ!
Περιμένουμε να μας πει πότε ακριβώς τις απέκτησε η σύζυγος,με εισήγηση τίνος,πόσο ωφελήθηκε η ζημιώθηκε απο τις μετοχές αυτές δεδομένου ότι δεν είναι σύνηθες,ούτε δικαστικοί,ούτε πολιτικοί να έχουν συζύγους μετόχους πολυεθνικών εταιρειών και μάλιστα σαν τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ.