Ένας από τους πιο έντιμους και αξιοπρεπείς δημοσιογράφους στην Ελλάδα, δίνει μάχη απέναντι στο πιο ύπουλο χτύπημα.

Σε νέα εγχείρηση υποβλήθηκε ο δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ Βασίλης Τσεκούρας, ο οποίος μπήκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή με ανεύρισμα κοιλιακής αορτής.

Αμέσως του έγινε επέμβαση και μπήκε στην εντατική. Χθες οι γιατροί έκριναν πως πρέπει να του κάνουν νέο χειρουργείο, το οποίο έγινε και σύμφωνα με πληροφορίες, στέφθηκε με επιτυχία. Ο δημοσιογράφος έχει ξυπνήσει από την καταστολή και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία από τους γιατρούς για την βελτίωση της υγείας του. Μάλιστα, πηγές αναφέρουν ότι ίσως και αύριο ο Βασίλης Τσεκούρας να μπορέσει να βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο δημοσιογράφος, που τελευταία παρουσίαζε δελτία του καναλιού το Σαββατοκύριακο, μπήκε στο νοσοκομείο την Παρασκευή έπειτα από έντονες ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα. Εκεί διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Η εγχείρηση πήγε καλά και ο δημοσιογράφος μπήκε στη Μoνάδα Εντατικής Θεραπείας.

O 36χρονος δημοσιογράφος του Open, που έκανε και το οικονομικό ρεπορτάζ στον τηλεοπτικό σταθμό είναι πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του οι οποίοι περιμένουν να κερδίσει αυτή τη δύσκολη μάχη της ζωής του και να επιστρέψει κοντά τους γερός.