Η Τζένη Μπαλατσινού συγκίνησε τους ακόλουθούς της στο Instagram όταν ανάρτησε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία κρατάει το χέρι της μητέρας της, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας ότι οι δύσκολες στιγμές θα έχουν ένα αισιόδοξο τέλος.

Η μητέρα της Τζένης, η Σόνια Χριστοδούλου, από τις πιο όμορφες και κομψές κυρίες του κύκλου της, ξεχωρίζει για την σεμνότητα, το ήθος της και την αγάπη στα τρία της παιδιά. 

Η περιπέτεια της υγείας της ταλαιπώρησε την ίδια και ανησύχησε την οικογένεια και της φίλους της οι οποίοι την στήριζαν από απόσταση λόγω των έκτακτων μέτρων της πανδημίας και τον κίνδυνο που θα μπορούσε να της επιφέρει η επαφή.

Η Τζένη Μπαλατσινού, στην ανάρτηση της περιγράφει ότι επτά δύσκολοι μήνες πέρασαν και η μητέρα της κατάφερε να βγει δυνατή με πίστη και αισιοδοξία διένυσε όλη αυτή την αναμονή που χρειάστηκε να υπομείνει μακριά από τους αγαπημένους της.

«Πέρασαν δύσκολα αυτοί οι 7 μήνες… Η υπομονή , η θετική σου σκέψη και η πίστη ότι θα είμαστε πάλι όλοι μαζί σε έκαναν να τα καταφέρεις! Σε αγαπώ & σε ευχαριστώ μαμά» έγραψε στην ανάρτησή της.