Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις σήμερα Παρασκευή 29 Μαΐου 2020,

Κριός 

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πολύ απαιτητικοί. Είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε πλέον να ανταποκριθείτε στις προκλήσεις της ζωής. Εάν λαχταράτε να αλλάξετε κάτι στην καθημερινότητά σας, κάντε το τώρα. Ανεξάρτητα από το αν η αλλαγή είναι προσωπική ή επαγγελματική, μην φοβάστε να ταράξετε τα νερά.

Ταύρος 

Σήμερα πραγματοποιείται μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό, που μπορεί να μην γίνει άμεσα αντιληπτή αλλά θα σας επηρεάσει μακροπρόθεσμα. Σύντομα θα αρχίσετε να αισθάνεστε μια έντονη ανάγκη για απελευθέρωση. Ίσως αυτό σημαίνει ότι θα αποκοπείτε από τους δεσμούς μιας ομάδας στην προσωπική σας ζωή ή ότι θα αλλάξετε καριέρα. Όλα είναι πιθανά!

Δίδυμοι

Μην περιμένετε τεράστιες αλλαγές σήμερα. Ωστόσο, κάτι αλλάζει βαθιά μέσα σας, κάνοντάς σας να αναρωτηθείτε για τις ιδέες, τις πεποιθήσεις και την κοσμοθεωρία σας. Η οικογένεια, το υπόβαθρο και η εκπαίδευσή σας δεν μετράνε πια τόσο όσο οι πνευματικές σας βάσεις. Μην φοβάστε αυτή την αλλαγή. Ακολουθήστε τη και δεν θα χάσετε.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα θα κυλήσει θετικά για εσάς. Αρχίζει μια νέα φάση στη ζωή σας, κατά την οποία θα αισθάνεστε όλο περισσότερο την ανάγκη για ελευθερία έκφρασης. Να περιμένετε ότι θα λειτουργείτε με μεγαλύτερες ταχύτητες σε θέματα που μέχρι τώρα αποφεύγατε. Υπάρχει πιθανότητα να προκύψει τριβή με κοντινά σας πρόσωπα. Είστε όμως αρκετά ώριμοι για να την χειριστείτε!

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό αλλάζει και είναι πιθανό να προκαλέσει μια μεγάλη μεταμόρφωση. Αυτή θα επικεντρωθεί στον τρόπο που ορίζετε ως ικανοποιητική, τόσο την επαγγελματική όσο και την ερωτική σας ζωή. Εάν αισθάνεστε εγκλωβισμένοι από τον τρόπο που έχετε ανατραφεί ή εκπαιδευτεί, σήμερα θα θελήσετε να σπάσετε τις αναστολές σας.

Παρθένος 

Η σημερινή είναι μια εξαιρετική μέρα για εσάς, με μια αίσθηση ελευθερίας που είχατε καιρό να νιώσετε. Πρόκειται να συμβεί κάτι στην επαγγελματική αλλά και στην ερωτική σας ζωή, που θα σας κάνει να αισθανθείτε υπέροχα με τον εαυτό σας. Τις επόμενες μέρες να περιμένετε ότι θα είστε πιο οραματιστές, δημιουργικοί και ίσως πιο αντιδραστικοί.

Ζυγός  

Η Αφροδίτη σου βάζει αμαρτωλές σκέψεις, καλό όμως είναι να αξιολογήσεις την σχέση σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά προσοχή στους μεσάζοντες που πρέπει να αποφύγεις και να μην επιτρέψεις σε άλλους να ανακατευτούν στα προσωπικά σας.

Σκορπιός  

Προκειμένου να κατανοήσετε τη μεγάλη αλλαγή που λαμβάνει χώρα σήμερα, θα πρέπει να δείτε τα γεγονότα με μια κάπως αλαζονική προοπτική. Δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην παρόρμηση να ξεριζώσετε κάποιο καταπιεστικό κομμάτι του παρελθόντος σας. Θα αφήσετε στην άκρη τα ταμπού και τα συμπλέγματά σας και θα ανανεωθείτε. Μην ανησυχήσετε αν αυτό πλήξει κάποιες κοντινές σας σχέσεις. Θα είναι κάτι προσωρινό.

Τοξότης 

Σήμερα αισθάνεστε πιο ανοιχτοί σε οτιδήποτε συμβαίνει εκεί έξω. Βρίσκετε μια θετική πλευρά ακόμη και στα άσχημα νέα. Θα προκύψουν γεγονότα που θα σας δώσουν την εντύπωση ότι προχωράτε με συγκεκριμένο τρόπο, προς έναν καινούργιο τρόπο ζωής. Μπορείτε να περιμένετε μερικές ευχάριστες εκπλήξεις.

Αιγόκερως

Σήμερα αισθάνεστε αλλαγμένοι, λες και μόλις επιστρέψατε από ένα μακρινό ταξίδι. Φυσικά, αυτές τις μέρες κανείς δεν πάει πολύ μακριά αλλά μπορείτε να κάνετε νοερά ταξίδια χωρίς να κουνηθείτε. Μπορεί μάλιστα να δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε σε συνθήκες ζωής, που μέχρι τώρα ήταν συνηθισμένες για εσάς. Είναι πιθανό η παλιά σας ζωή να αρχίσει να σας περιορίζει. Τι περιμένετε; Αλλάξτε τη!

Υδροχόος

Εάν αισθάνεστε ότι μια ερωτική σχέση σας πνίγει ή της λείπει το πάθος, μάλλον ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε. Υπάρχει μια θετική αίσθηση στον αέρα. Αυτό θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη ζωή σας και να κάνετε πραγματικότητα ακόμη και τις πιο τρελές ιδέες σας. Ξεκινώντας από σήμερα, θα υποστηρίζετε τα λόγια σας με τις ανάλογες πράξεις. Θα φαίνεστε πολύ πιο αξιόπιστοι. Το κατάλληλο πρόσωπο είναι βέβαιο ότι θα το προσέξει.

Ιχθύες

Σήμερα θα γνωρίσετε άτομα που θα επηρεάσουν πολύ τη στάση σας απέναντι στον γάμο ή τη δέσμευση. Σας ωθούν να αποκτήσετε περισσότερη ελευθερία στη ζωή σας. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι το σύμπαν προσπαθεί να σας πει κάτι. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να συμφωνήσετε εντελώς με όσα θα ακούσετε. Η ελευθερία ή η έλλειψή της είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα.

astraworld.gr