“Ο Στουρνάρας αποδεικνύει ότι σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου ίσως υπάρχει κι άλλο ένα είδος που επιβιώνει, οι κεντρικοί τραπεζίτες”

Κατέρρευσε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά την επική αγόρευση της βουλευτού Θεοδώρας Τζάκρη, με κύριο θέμα τα “συγχαρητήρια” προς τον αποτυχημένο Κεντρικό Τραπεζίτη που ανανέωσε την θητεία του στην Τράπεζα της Ελλάδος

«Άστραψε και βρόντηξε» κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας (ΤτΕ) Γιάννη Στουρνάρα η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στη Βουλή για την ανανέωση της θητείας για ακόμη έξι χρόνια.

«Είστε ένας άνθρωπος που εκτελείται τα πάντα, δεν πιστεύετε σε τίποτα. Ο Γιάννης Στουρνάρας πιστεύει στον Γιάννη Στουρνάρα. Συγχαρητήρια»

Αναλυτικότερα, η κριτική της κ. Τζάκρη προς το πρόσωπο του κ. Στουρνάρα ήταν καταιγιστική, από το πρώτο μάλιστα λεπτό της τοποθέτησής της. «Στο λεξικό του κ. Μπαμπινιώτη, στο λήμμα “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, νομίζω ότι θα πρέπει να μπει η φωτογραφία σας και ένα σύντομο βιογραφικό», είπε ξεκινώντας η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ.

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΗΣ

«Είστε ένας άνθρωπος που εκτελείται τα πάντα, δεν πιστεύετε σε τίποτα. Ο Γιάννης Στουρνάρας πιστεύει στον Γιάννη Στουρνάρα. Συγχαρητήρια», είπε η κ. Τζάκρη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διαδρομή του: «Περιλαμβάνει τα πάντα. Συγχωνεύσεις και ξεπούλημα τραπεζών και πιστή εκτέλεση -και με το παραπάνω- των επιταγών της τρόικα όταν ήσασταν ΥΠΟΙΚ».

«Κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κάνατε ό,τι μπορούσατε για να πλήξετε την τότε κυβέρνηση, πλήττοντας όμως και την εικόνα της χώρας», υπογράμμισε η κ. Τζάκρη κάνοντας αναφορά στις «φοβερές καταστροφολογικές» του προβλέψεις για την «αναιμική» ανάπτυξη που «ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν».

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ

Συνεχίζοντας τα σφοδρά πυρά της προς τον κ. Στουρνάρα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη «φιλότιμη προσπάθειά» του να «επιβάλλει ένα νέο μνημόνιο με την πιστοληπτική γραμμή στήριξης, η οποία ευτυχώς έπεσε κι αυτή στο κενό».

«Συγχαρητήρια κ. Στουρνάρα για όλα αυτά», του είπε ειρωνικά η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα με νόημα: «Προσπαθήστε να υπερασπιστείτε -ή τουλάχιστον να παριστάνετε ότι υπερασπίζεστε- τα ελληνικά συμφέροντα».

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ-ΚΩΣΤΑΣ-ΣΗΜΙΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ,ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΖΑΚΡΗ,ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΒΟΥΛΗ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ,ΤτΕ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΘΗΤΕΙΑΣ

netakias.com