Δεν είναι ο Ροδίτης και ο Αλβανός. Είναι ο Μανώλης Κούκουρας, γόνος εύπορης οικογένειας στη Λίνδο, και ο Αλέξανδρος Λουτσάϊ.

Gianna Kouka

Τους βλεπεις να γελάνε ; Αυτοι σκότωσαν την Ελένη! «Tο έπαιζε λίγο δύσκολη» είπε ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους κατά την κατάθεσή του. Όχι, η Ελένη Τοπαλούδη δεν «το έπαιζε λίγο δύσκολη».

Η Ελένη είχε βγει μια βόλτα, η Ελένη νόμιζε πως μπορούσε να εμπιστευθεί, η Ελένη δεν “το έπαιζε λίγο δύσκολη”. Η Ελένη είπε όχι, η Ελένη δεν ήθελε να τη βιάσουν, η Ελένη δεν ήθελε να τη μαχαιρώσουν, η Ελένη δεν ήθελε να τη χαστουκίσουν, κλωτσήσουν, η Ελένη δεν ήθελε να την χτυπήσουν με σίδερο, η Ελένη δεν ήθελε να προσπαθήσουν να τη στραγγαλίσουν, η Ελένη δεν ήθελε να έχει σημάδια στο σώμα, η Ελένη δεν ήθελε να έχει τραύματα στον τράχηλο, η Ελένη δεν ήθελε να είναι μισολιπόθυμη από τον πόνο, άγρια δαρμένη και βιασμένη, η Ελένη δεν ήθελε να την βάλουν σ’ ένα αυτοκίνητο και να την πάνε στον γκρεμό, η Ελένη δεν ήθελε να την πετάξουν ζωντανή στα βράχια, η Ελένη δεν ήθελε να πνιγεί εκεί, η Ελένη δεν ήθελε η οικογένειά της να τη βρει νεκρή, η Ελένη δεν ήθελε να τη βάλουν σ’ ένα νεκροτομείο, η Ελένη δεν ήθελε να της κάνουν κηδεία. Όχι η Ελένη δεν “το έπαιζε λίγο δύσκολη”. Η Ελένη ήθελε να ζήσει. Η Ελένη ήθελε να την πάνε στο νοσοκομείο. Δεν ήθελε να γίνει πρωτοσέλιδο και δίκη. Η Ελένη ήθελε να ζήσει. Όχι, η Ελένη δεν «το έπαιζε λίγο δύσκολη».

Η Ελένη είπε όχι.

Χαρίστε τους μια κοινοποίηση να δει όλος ο κόσμος ποιοι πραγματικά είναι να μην το παίζουν αγγελούδια