Ζώδια: Οι ερωτικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 11 Μαΐου 2020

Ζώδια: Διαβάστε τι λένε τα άστρα

Κριός

H σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, η μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εναντιωθείτε με πείσμα στα εμπόδια. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Θα χρειαστεί να επιμείνετε, ίσως να δοκιμαστεί η αντοχή σας, αλλά τελικά θα φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Κλείνουν ανοιχτά ζητήματα, καταφθάνει επανασύνδεση, περάστε σε εκ βάθους συζητήσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Ταύρος

Διαγράφετε τα παλιά, ξεκινάτε για καινούργια με πολύ ανανεωμένη διάθεση. Η απόφαση σας να δώσετε τέλος στην προοπτική της επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα ήδη γνώριμο σας πρόσωπο, οι επαφές σας από τυπικές θα γίνουν πλέον ερωτικές. Σε βραδινό ραντεβού ευχάριστα λόγια θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα ρισκάρετε να κολυμπήσετε σε καινούργια ερωτικά νερά και να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.


 

love and other drugs

Δίδυμοι

Σήμερα θα περάσετε από μια εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση, αλλά θα σας βγει σε καλό. Σήμερα θα βάλετε πείσμα και σκοπό να ξεδιαλύνετε αρνητικές καταστάσεις, θα ψάξετε για την απόλυτη αλήθεια, θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, η στάση σας απέναντι στο ταίρι σας θα είναι απαιτητική και ξεκάθαρη. Αποκαλυπτικά λόγια θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, αλλάζετε ριζικά τις αποφάσεις σας.

Καρκίνος

Αυθορμητισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δεν θα κολλήσετε σε προκαταλήψεις ή ηθικολογίες. Αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, είναι να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία, δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέση που την θεωρείτε αποτυχημένη. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κλείσετε πικρές ιστορίες, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πλήγωσαν. Προσεγγίστε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει, η στάση του δεν θα σας απογοητεύσει.

Λέων

Η η σημερινή όψη θα σας ωθήσει σε ριζοσπαστικές ίσως και κάπως ακραίες ενέργειες, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε οριστικά από ερωτικό πρόσωπο που δεν μπορεί πλέον τίποτα το ευχάριστο ή ουσιαστικό να σας προσφέρει. Παίρνετε απόφαση να κάνετε πέρα οτιδήποτε σας δημιουργεί άγχος ή ψυχική κούραση, θα τερματίσετε χρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα βάλετε φρένο στην αναμονή και στη στασιμότητα, πλησιάζετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στη σκέψη σας.

Παρθένος

Θα σβήσετε παλιές κακές αναμνήσεις, καταστάσεις ή σχέσεις και θα εστιάσετε μόνο στο μέλλον. Θα έχετε τη διάθεση να επαναστατήσετε και θα σας βγει σε καλό, η χρονική στιγμή θα ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές γι’ αυτό εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, υποστηρίξτε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα σας ανοίξουν πορεία καινούργιας ερωτικής σχέσης, αρκεί να είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην υποκύψετε σε ανασφάλειες.

Ζυγός

Συναισθηματικές αναταραχές και ερωτικές εκπλήξεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Αυτή τη φορά θα θελήσετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε, θα αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκέψη σας, θα έχει το ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο, που εμμέσως σας έδωσε ελπίδα για δεσμό. Έρχεται ευχάριστο αποτέλεσμα, μη φοβηθείτε να εκδηλωθείτε, φανερώστε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς.

love and other drugs

Σκορπιός

Η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική ίσως και ασυμβίβαστη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα δώσετε τέλος σε φρούδες ελπίδες ή σε ουτοπικές αναζητήσεις. Ευχάριστη διάθεση θα σας δημιουργήσει πρόσωπο που θα σας αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε γεγονότα ή αισθήματα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Σήμερα θα σας δοθεί το πράσινο φως να προχωρήσετε σε νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο.

Τοξότης

Σήμερα δεν θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, θα αναλάβετε τα ηνία, θα κατευθύνετε τις εξελίξεις. Θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που θα σας φανεί γοητευτικό και οικείο, οι πράξεις σας θα είναι αποτελεσματικές, σήμερα τίποτα δεν θα αφήστε να πάει στράφι. Η στάση σας θα είναι τολμηρή θερμή και ερωτική, θα κλείσετε με επιτυχία ερωτικό ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση. Για κάποιους από εσάς, παλιός ανεκπλήρωτος έρωτας θα πάρει και πάλι σάρκα και οστά.

Αιγόκερως

Θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση και την σιγουριά ότι τίποτα δεν μπορεί να σας πτοήσει ή να σας εμποδίσει, ωστόσο προσοχή στις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Προσοχή στις λάθος ή ακραίες αποφάσεις, σας συμβουλεύω να φανείτε προνοητικοί σχετικά με τις αντιδράσεις του ίδιου σας του εαυτού. Ζωηρές και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, συνειδητά θα υποκύψετε στις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

love and other druge (1)

Υδροχόος

Η  όψη της ημέρας θα ενισχυθεί ο δυναμισμός και η μαχητικότητα σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ακρότητες και οι ριζοσπαστικές αποφάσεις. Κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, χαλιναγωγείστε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους θα ανοιχτεί πεδίο ερωτικής δράσης. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, η κατάληξη της συνομιλία σας δεν θα είναι καθόλου απογοητευτική.

Ιχθύς

Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βγάλετε από τη σκέψη σας πρόσωπα που σας εγκατέλειψαν, σαν πρόδωσαν, ή σας πρόσφεραν μια απογοητευτική ερωτική σχέση. Σήμερα θα αποκτήσετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης, γίνεται διαχειρίσιμη πλέον η ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από φοβίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εμφανίσετε την ανάγκη νέας ερωτικής αρχής, αν βγείτε στο κυνήγι της αναζήτησης να είστε σίγουροι πως δεν θα γυρίσετε με άδεια χέρια.

πηγή: zwdiasimera.gr