Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου

Κριός

Τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα σας βοηθήσουν να βρείτε την άκρη του νήματος, θα οδηγηθείτε σε δυναμικές αποφάσεις που θα είναι σωστές. Κλείνει ένα αρνητικό κεφαλαίο στη ζωή σας, αναθεωρείτε ανασυγκροτήστε και περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις παρελθοντικές αποτυχίες, πιστέψτε πως όλα μπορούν να αλλάξουν και να βελτιωθούν. Θα υπάρξουν νέες προτάσεις, η διάθεσή σας θα είναι έτοιμη να αξιοποιήσει οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό σας προκύψει. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα κινηθούν υπέρ σας, καταφθάνει ολοκαίνουργια γνωριμία μέσω διαδικτύου. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσκολλήσει το βλέμμα του επάνω σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται σήμερα να βρείτε το ταίρι σας.

Ταύρος

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε αποκαλύψεις που ενδεχομένως να σας εκπλήξουν, κάτι θα διαπιστώσετε που θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε τις καταστάσεις από διαφορετική πλέον οπτική. Σκεφτείτε προστατευτικά και προνοητικά, στοχεύστε στην εξασφάλιση και στο σταθερό μέλλον και τότε θα δείτε ότι οι κόποι σας μπαίνουν σε πορεία ανταμοιβής, οι προσπάθειές σας θα βρουν προσδοκώμενη ικανοποίηση. Τα γεγονότα θα σας αποδείξουν πως η τύχη είναι με το μέρος σας, θα εισπράξετε αυτό που σας αναλογεί. Έρχεται προοπτική νέου ερωτικού ανοίγματος, θα σας δώσω την συμβουλή να φανείτε δεχτικοί, τώρα θα καταφέρετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή. Γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, ελκυστικό θα είναι το πρόσωπο που θα γνωρίσετε!

Δίδυμος

Προμηνύονται ανατρεπτικές εξελίξεις, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας δώσει την αφορμή να περάσετε σε συζητήσεις που θα τερματίσουν τις εντάσεις ή τις αρνητικές επιπτώσεις. Σε γενικές γραμμές σήμερα τα γεγονότα και τα απρόοπτα ανοίγματα θα είναι δημιουργικά, θα σας δώσουν το έναυσμα να εξερευνήσετε τον ψυχικό σας κόσμο, πολύ καλά θα κάνετε και θα αναζητήσετε αλήθειες, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από αυταπάτες. Η σημερινή όψη σας φέρνει νέες ευκαιρίες, καινούργιους ερωτικούς δρόμους και ένα τυχαίο συμβάν θα δώσει διαφορετική έκταση στην ερωτική σας ζωή. Σήμερα ό,τι τολμήσετε και ό,τι επιχειρήσετε, θα έχει θετικό αποτέλεσμα, είναι σωστή χρονική στιγμή να περάσετε σε δράση. Η ελκυστική γοητεία που θα σας διακρίνει, θα σας ανοίξει δρόμο νέων ερωτικών κατευθύνσεων. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, πλησιάστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Καρκίνος

Συμφιλιώνεστε με κοντινό σας πρόσωπο, λύνεται παρεξήγηση που σας είχε παγώσει, αποκτούν οι επαφές σας ισορροπία. Εσείς οι προβληματισμένοι που έχετε αμφιβολίες ή που για κάποια συγκεκριμένη αιτία χάσατε την εμπιστοσύνη σας, μιλήσετε ανοιχτά, εκδηλωθείτε χωρίς καμουφλαρίσματα, θα καταφέρετε να λάβετε τις εξηγήσεις που χρειάζεστε για να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο. Τυχαία γεγονότα και ξαφνικές προτάσεις, που θα σας βγάλουν από διλήμματα, σήμερα θα ξεκαθαριστεί το τοπίο. Θα σας εξιτάρει ο προσωπικός διάλογος που θα έχετε με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, στην κουβέντα σας θα ειπωθούν πολλά, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν απόψεις και δεδομένα. Καταφθάνουν αλλαγές στις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας, ερωτευτείτε άφοβα.

Λέων

Η στάση σας θα χαρακτηρίζεται από κοινωνικότητα και εξωστρέφεια, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον των καινούργιων προσώπων που θα σας συστήσουν. Στις οικογενειακές σας υποθέσεις σήμερα θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία, οι ενέργειες σας θα στοχεύουν στην αρμονία και στη συνεννόηση. σήμερα απρόσμενες αλλαγές θα φέρει στη ζωή και στην καρδιά σας η γνωριμία σας με ένα καινούργιο πρόσωπο μέσω διαδικτύου. Η γοητεία του δε θα σας αφήσει αδιάφορους, αν βρει από εσάς πρόσφορο έδαφος, τότε θα εισχωρήσει δυναμικά και ριζικά στην ερωτική σας καθημερινότητα. Εσείς που αναμένετε επανασύνδεση, οι απαισιόδοξες σκέψεις σας θα εξαφανιστούν κατόπιν συνάντησης με το πρώην ταίρι σας. Βραδινή ώρα θα τολμήσει να σας εξομολογηθεί αυτό που προσμένετε εδώ και πολύ καιρό.

Παρθένος

Φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς μην υποκύψετε σε συμπλέγματα και διλήμματα που μέχρι τώρα σας έριχναν στην αδράνεια και την αποστασιοποίηση. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να διαγράψετε κακοτυχιές του παρελθόντος ταυτοχρόνως θα σας δοθεί η ευκαιρία να διορθώσετε λάθη και να αλλάξετε τις δεδομένες συνθήκες.  Σήμερα ευνοούνται τα τολμηρά βήματα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να κάνετε τα ερωτικά σας σχέδια πράξη. Για όσους θέλετε να προβείτε σε κινήσεις επανασύνδεσης, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτό σας, αξιοποιήστε την αυτοπεποίθησή σας, θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια, λύνονται παρεξηγήσεις, φανερώνονται κρυμμένα αισθήματα. Ο τρόπος προσέγγισής σας θα είναι διορατικός και έξυπνος, εφαρμόστε άφοβα ό,τι ακριβώς σκεφτείτε.

Ζυγός

Καταδεχτική θα είναι η στάση σας, θα ακούσετε προτάσεις, θα βρεθείτε σε καινούργιες παρέες μέσω διαδικτύου. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να αναζωογονηθείτε δείξτε προσοχή στα συμπτωματικά γεγονότα, αξιοποιήστε τα απρόοπτα ανοίγματα που θα προκύψουν. Έρχονται γεγονότα που η κατάληξή τους θα είναι ανάλογη των προσπαθειών σας. Φανείτε δεκτικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, σήμερα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά, αφήνοντας πίσω σας τη στασιμότητα. Εσείς που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, σε περιβάλλον γνώριμο, θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο μέσω διαδικτύου που δεν αποκλείεται να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Οι συγκυρίες θα φέρουν καινούργια ανοίγματα που θα πρέπει να βρουν ανανεωμένη τη διάθεση σας και όχι προσκολλημένη στις παλιές αποτυχίες. Εσείς που θέλετε να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις προσπαθήστε να σκεφτείτε ορθολογικά και να κινηθείτε ισορροπημένα, τα γεγονότα θα καταφέρουν να τονώσουν την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Αξιοποιήσετε μεθοδικά τα χρήματα σας, αποφύγετε τις σπατάλες. Ευνοϊκές συνομιλίες θα έχει η σημερινή μέρα, θα πάρετε ψυχολογικά τα πάνω σας. Θα υπάρξει η δυνατότητα να υλοποιήσετε στόχους και σχέδια που διατηρείτε στη σκέψη σας εδώ και πολύ καιρό. Η αρμονική σας διάθεση θα φέρει ισορροπία μέσα στην ερωτική σας σχέση, θα υπάρξει έντονος συναισθηματισμός, θα φανερωθούν ισορροπημένα αισθήματα αγάπης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα ερωτική γνωριμία, τότε τα μάτια σας δεκατέσσερα, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει μέσω διαδικτύου!

Τοξότης

Τοποθετήστε σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις, βγαίνετε από συμπλέγματα, συναισθηματικές εξαρτήσεις και εσωτερικά διλήμματα. Δεχτείτε προσκλήσεις και προτάσεις φίλων, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή και οι συζητήσεις σας ανέμελες, συνειδητά θα αποφύγετε καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Σήμερα θα φανείτε δυνατοί και αισιόδοξοι. Τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να εκφραστείτε ελεύθερα, να φανερώσετε αλήθειες, να διεκδικήσετε χωρίς αναστολές. Με έντονη την ανάγκη για ερωτική σταθερότητα, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Απεγκλωβίζεστε από οτιδήποτε θεωρείτε πληκτικό ή ανιαρό, με αποφασιστικό τρόπο αλλάζετε τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Δεν αποκλείεται να συνδεθείτε ερωτικά με πρόσωπο, που ως τώρα το βλέπατε μόνο φιλικά.

Αιγόκερος

Μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον κατόπιν συζήτησης οι απαντήσεις που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη τους στόχους σας και τις οικονομικές σας βλέψεις. Σε συναισθηματικό επίπεδο προσπαθήστε να σταθεροποιηθείτε, εξηγήστε τις καταστάσεις, σε οικογενειακά ζητήματα κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση.  Σήμερα δε θα λείψουν οι καινούργιες ερωτικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να φλερτάρετε και να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ό,τι θεωρείτε πως μπορεί να φέρει νέα εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή, δε θα υπάρξει γεγονός απογοήτευσης. Είστε στην χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν οι διαθέσεις σας, αξιοποιήστε τα νέα ενδεχόμενα και τις τυχερές συμπτώσεις.

Υδροχόος

Ξαφνικά συμβάντα θα αλλάξουν την κατεύθυνση της μελλοντικής σας πορεία, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Στα οικογενειακά και συγγενικά σας πρόσωπα εκφραστείτε ελεύθερα, θα βρείτε άμεση και θερμή ανταπόκριση, δε θα απογοητευτείτε. Ευχάριστες συναναστροφές μέσω διαδικτύου θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, φιλικές επαφές θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν. Σήμερα προβείτε σε τολμηρές και απελευθερωμένες ενέργειες, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να εκδηλωθείτε, να προσεγγίσετε και να διαλύσετε τυχόν αρνητικές εντυπώσεις. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, θα υπάρξουν συνομιλίες που θα σας ανοίξουν δρόμο συναισθηματικής ένωσης και ερωτικού σμιξίματος. Απρόσμενα γεγονότα θα ανοίξουν προοπτική επανασύνδεσης, το πρόσωπο της καρδιάς σας θα φροντίσει να σας ξεκαθαρίσει τα αισθήματά του, ό,τι ακούσετε θα είναι απολύτως ειλικρινές.

Ιχθύς

Σχετικά με την μελλοντική σας πορεία αφήνετε στην άκρη τις ανυπόστατες φοβίες, θα εστιάσετε στη θετική όψη των καταστάσεων, ο δυναμισμός σας θα σας αποτρέψει από ηττοπαθείς σκέψεις. Σε περίπτωση που τις τελευταίες μέρες η ταχύτητα των γεγονότων σας δημιούργησε άγχος τώρα θα καταφέρετε να κινηθείτε ήρεμα και ισορροπημένα. Σήμερα θα είστε θετικοί σε διαφόρων ειδών προκλήσεις, η επικοινωνία σας θα είναι ομαλή, οι συζητήσεις σας ξεκάθαρες. Απαισιόδοξες σκέψεις θα σας απασχολήσουν, ωστόσο όλα θα πάρουν θετική εξέλιξη. Πρόσωπο ερωτικό ίσως να σας μπερδέψει λίγο, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζητήσετε εξηγήσεις, αν κρατήσετε στάση συγκαταβατική θα υπάρξει μεταξύ σας έναρξη σταθερού ερωτικού δεσμού.