Σκοτώθηκε για μια σέλφι: Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα του Καζακστάν σκοτώθηκε την Κυριακή μετά από πτώση πάνω από 100 πόδια από ένα βράχο στην Τουρκία, ενώ ποζάρει για μια φωτογραφία για τον εορτασμό του τέλους του τοπικού κλειδώματος του κοροναϊού.

Η Olesia Suspitsina, 31 ετών, είχε πάει για μια πολυαναμενόμενη πεζοπορία στο γραφικό πάρκο Duden της Anatyla μετά από εβδομάδες που ακολουθούσε την παραγγελία καταφυγίου σε όλη την πόλη, σύμφωνα με το Sputnik.

Για να σηματοδοτήσει το τέλος της καραντίνας, ο τυχοδιώκτης κλιμάκωσε ένα φράγμα ασφαλείας, ώστε η φίλη της να μπορεί να την τραβήξει να στέκεται στην άκρη του γκρεμού με μαγευτικούς καταρράκτες στο παρασκήνιο, αναφέρει το News 1. Η εορταστική φωτογραφία της πήγε νότια όταν γλίστρησε στο γρασίδι και έπεσε 115 πόδια μέχρι το θάνατό της μπροστά από τον τρομακτικό σύντροφό της.

Ο απολιθωμένος φωτογράφος κάλεσε τις αρχές, οι οποίες βρήκαν το σώμα του υπηκόου του Καζακστάν στο νερό και το εντόπισαν, προτού το μεταφέρουν στο νεκροτομείο του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής της Αττάλειας, αναφέρει ο Sputnik Turkey. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του θύματος ήταν ατύχημα, σύμφωνα με τους θλιμμένους συγγενείς της.