Η Μαρία Ψηλού, γνωστό μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2017, η οποία, όπως αποκάλυψε πρώτη η «Espresso», είναι έγκυος και παντρεύεται οσονούπω τον συνονόματό της επιχειρηματία και επενδυτή Κωνσταντίνο Ψηλό, πέρασε τρομακτικές στιγμές πρόσφατα, καθώς παρουσίασε συμπτώματα του φονικού ιού.

«Είχα ακριβώς τα ίδια συμπτώματα με αυτά του κορωνοϊού: καταρροή, πυρετό, πονόλαιμο. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω καθόλου, επομένως πήγα και έκανα το τεστ» ανέφερε στο «Ευτυχείτε» η 22χρονη καλλονή.


Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, της έκαναν τον έλεγχο μέσα στο αυτοκίνητο του άντρα της, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο σαν γκαράζ, πίσω από το διαγνωστικό κέντρο. Έπειτα από λίγες ημέρες πήρε τα αποτελέσματα και πήγε η καρδιά στη… θέση της, αφού ήταν αρνητικά.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ γιατί είμαι έγκυος και δεν θα μπορούσα να πάρω κάποια φαρμακευτική αγωγή» τόνισε η ίδια μιλώντας στο Open μέσω skype. Κι αφού όλα πήγαν καλά, η Μαρία και ο Κωνσταντίνος Ψηλός ετοιμάζονται τώρα για τον πολιτικό γάμο τους, ο οποίος θα γίνει πολύ σύντομα, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου.

Βέβαια, το πιθανότερο είναι να είναι μόνοι τους στο δημαρχείο, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα εξαιτίας του κορωνοϊού. Το μεγάλο γλέντι για την επίσημη ένωσή τους, πάντως, αναμένεται να γίνει αργότερα, ίσως στο τέλος του καλοκαιριού, όταν ο Ψηλός και η Ψηλού θα τελέσουν πια τον θρησκευτικό γάμο τους, έχοντας προηγουμένως αποκτήσει τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους.