Η Μαρία Μιχαλοπούλου που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων GNTM ποζάρει χωρίς σουτιέν και “ξεσπά” στα social media, λέγοντας χαρακτηριστικά, “Δεν είμαι γνωστή σου, ούτε φίλη σου”.


Η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα κορίτσια που συμπάθησε και ταυτίστηκε το κοινό αρκετές φορές κατά τα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του GNTM. Μπορεί να ήταν άπειρη στο χώρο του modelling, όμως το πείσμα και η αφοσίωσή της την έκαναν να κατακτήσει την τέταρτη θέση του παιχνιδιού.

Η αγρότισσα Μαρία απέδειξε πως μπορεί να τα καταφέρει στον χώρο του μόντελινγκ και συνεχίζει να το αποδεικνύει ακόμα και μετά το παιχνίδι, δείχνοντας στους ακόλουθούς της και όχι μόνο πως πλέον είναι αρκετά ευχαριστημένη στον χώρο και είναι πανέτοιμη για όλα.

Πρόσφατα ωστόσο, η ίδια θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία της, που άθελά της δημιούργησε χαμό στο Instagram, μιας και αρκετοί ήταν αυτοί που τη θεώρησαν πρόστυχη. Ανέβασε την θερμοκρασία στο Instagram!

Και αυτό γιατί η Μαρία ποζάρει topless χωρίς κανένα φίλτρο, στην συγκεκριμένη φωτογραφία, με αποτέλεσμα τα σχόλια να πέσουν “βροχή”. Αμέσως μόλις αυτό έγινε αντιληπτό από την ίδια, έσπευσε να απαντήσει σε αυτά τα trolls τονίζοντας πως δεν την γνωρίζουν προσωπικά, και πως αν τους ενοχλεί τόσο, μπορεί να το “αλλάξει”, ωστόσο θα χαρακτηρίσουν αυτή την αλλαγή αργότερα ως “άσχημη”. Η πρώην παίκτρια του GNTM “άδειασε” ωστόσο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό! Δείτε γιατί.