Όταν τσιράκια και συνεργάτες του Τούρκου πράκτορα, έστηναν παιχνίδια εις βάρος της χώρας και μας λοιδορούσαν, που τους είχαμε πάρει νωρίς χαμπάρι. Αποστάτης και “δημοσιογράφος” χρησιμοποιούσαν τις λάσπες του για να πλήξουν Τσίπρα-Παππά και Καμμένο!!!

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διακινούσαν πλαστά έγγραφα από την ΜΙΤ για να εκβιάσουν υπουργούς!

ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΑΜΕΣΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ EPIKAIRO.COM ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΩΣ HOAX/FAKE NEWS

΅

Σε εξέλιξη βρίσκεται οργανωμένο σχέδιο επίθεσης στον Διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, σύμφωνα με ανώτατο αξιωματούχο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Η εφημερίδα «Καθημερινή» αναφέρει σήμερα, πως η προσπάθεια αποσταθεροποίησης της ΕΥΠ γίνεται από δύο πρόσωπα που στο παρελθόν ήταν «συνδεδεμένα» με αυτή, καθώς και μια γυναίκα.

Ο αξιωματούχος της ΕΥΠ φέρεται να είναι ο πληροφοριοδότης αναφέρει πως «έχει αρχίσει υπόγειος πόλεμος από ένα παρακράτος που έχει ως βάση το οργανωμένο έγκλημα, την κατασκοπεία ή και τα δύο».

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το πρώτο πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση είναι καταζητουμενος Τούρκος  πρακτορας της ΕΥΠ, που είχαμε αποκαλύψει πριν μερικούς μήνες, όταν εξελισσόταν το σχέδιο κατά της χώρας με σκοπό την ακύρωση της πώλησης βλημάτων προς την Σ.Αραβια και καταζητείται από την Ιντερπολ, έχει πλεον Τουρκικό και Βουλγαρικό διαβατήριο.

Συμφωνα με τις σημερινές αποκαλύψεις ο συγκεκριμένος πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ είχε βρεθεί να κατέχει χιλιάδες διαβαθμισμένα έγγραφα, ενώ έχει κατηγορηθεί για απάτη και για παράνομη παρέμβαση σε αρχείο δεδομένων και συγκεκριμένα στα ψυχομετρικά τεστ των υποψηφίων για πρόσληψη, μερικά εκ των οποίων, όπως αναφέρει η πηγή της υπηρεσίας, έχουν βρεθεί ακόμη και σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού.   Το δεύτερο πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση διαμένει στο εξωτερικό, καθώς έχει μεν καταδικαστεί για απάτη στην Ελλάδα, αλλά η χώρα στην οποία βρίσκεται αρνείται να τον εκδώσει

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΜΥΝΗΣ

Ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Η Ελληνική πολιτική ηγεσία εν μέσω κρίση κατάφερε να φέρει έσοδα εκατομμυρίων, στις Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις με συμφωνία πώλησης υλικού που όδευε προς την λήξη του, προς την Σαουδική Αραβία.

Φυσικά αυτό δεν άρεσε στις εταιρίες/εταιρία που περιμένουν να πληρωθούν εκατομμύρια από τους φορολογουμένους για την καταστροφή των βλημάτων μετά την λήξη τους και στην Τουρκία που είναι μεγάλος προμηθευτής της Σ.Αραβίας.

Ετσι ξεκίνησε ένα ανθελληνικό σχέδιο τορπιλισμού της συμφωνίας, με πολλές περίεργες διασυνδέσεις επιχειρηματιών που υπονόμευσαν την συμφωνία στους Σ.Αράβες, ελλήνων πολιτικών που έχουν στήριξη εκδοτικών συγκροτημάτων που έχουν σχέση με την Τουρκική πρέζα του Noor 1 και πολιτικών και συζύγων τους που βρέθηκαν να συνδέονται με όλους τους παραπάνω, εως του να έχουν και κοινή εταιρία με το κεντρικό ύποπτος της δολιοφθοράς!

Ολοι οι παραπάνω βρέθηκαν να έχουν στοχοποιήσει τον Ελληνα ΥΕΘΑ, όποιος κι αν είναι αυτός, με σκοπό την ακύρωση της συμφωνίας, αλλά και την δολοφονία χαρακτήρα.

Φυσικά μετά τις αποκαλύψεις του epikairo.com, ότι πίσω από το σχέδιο κρύβονται Τουρκικές Μυστικές υπηρεσίες, η ΝΔ απέσυρε το αίτημα για εξεταστική κι ο εκπρόσωπος της άλλαξε την ορολογία από “πλαστά έγγραφα” σε “μη γνήσιο”

https://videopress.com/embed/DcIoVlQg

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

  • Στις 25-11-2017 κι ώρα 07:50  ιστότοπος που ανήκει σε κατηγορούμενο εκδότη για φορτίο Τουρκικής πρέζας αναρτάται “αποκαλύψη” για «χαµένο έγγραφο». Μέχρις εδώ δεν υποψιαζόμαστε τίποτα, πέραν του θεμιτού αντιπολιτευτικού οίστρου.
  • Ομως μια ώρα μετά, βλέπουμε το ίδιο άρθρο σε άλλο ιστότοπο (φυγόδικου εκδότη στο εξωτερικό) την ίδια αποκάλυψη, μόνον που αυτή την φόρα, ο άνθρωπος που είχε βάρδια στο site ξέχασε να σβήσει την πηγή της πληροφορίας!
  • Αναζητήσαμε την πηγή που ανέφερε το προηγούμενο site (το διευκρινίζουμε γιατί ο ιστότοπος που προσπάθησε να το συγκαλύψει ως Hoax μας κατηγόρησε ότι τον επινοήσαμε) κι ανακαλύψαμε ότι η πηγή που σπάμαρε το «χαµένο έγγραφο» ήταν ο γνωστός Τούρκος πράκτορας που καταζητείται από την Interpol και αν και παρουσιάζεται ως Ελληνας πατριώτης, διέφυγε από την Ροδο στην Τουρκία και πήρε από τον Ερντογαν τουρκικό και βουλγαρικό διαβατήριο!
  • Η Νεα Δημοκρατία πήρε τα παραπάνω δημοσιεύματα εις βάρος της χώρας και ζήτησε εξεταστική κατά του Ελληνα Υπουργού Εθνικής Αμύνας με στοιχεία που διοχέτευσε Τούρκος Πράκτορας σε υπόδικους εκδότες!
  •  Στις 27 Νοεμβρίου 2017 γίνεται συζήτηση στην Βουλή για το θέμα
  • Η ΝΔ ζητάει εξεταστική για τον Ελληνα ΥΕΘΑ με βάση τα στοιχεία του Τούρκου πράκτορα
  • Στις και όταν το κουβάρι ξετυλίγεται κι αρχίζουν αποκαλύψεις για το ποιοι βρίσκονται πίσω από την δολιοφθορά κατά της Ελλαφος στις 13 Φεβρουαρίου 2018 η ΝΔ αποσύρει το αίτημα για εξεταστική κατά του Ελληνα ΥΕΘΑ.

Τελικά ποιος φοβάται τις αποκαλύψεις, πάντως όχι το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Αμυνης