Με μια οργισμένη ανάρτησή του στο facebook ο Νίκος Γκάλης διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος σε επόμενες εκλογές με τη ΝΔ.

«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά. Είμαι αθλητής και κάποιοι δεν είναι δημοσιογράφοι. Δεν είμαι πολιτικός και κάποιοι δεν θα έπρεπε να είναι πολιτικοί. Δεν θα βρίσκομαι σε κανένα ψηφοδέλτιο κανενός κόμματος και κάποιοι δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στη θέση που βρίσκονται. Τα μόνα παιχνίδια που έχω παίξει ήταν εντός γηπέδου. Αυτοί που παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μου και όσοι παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του ελληνικού λαού είναι άξιοι της μοίρας τους. Και στους Έλληνες αξίζει μια καλύτερη μοίρα» γράφει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος που άλλαξε το μπάσκετ στην Ελλάδα.

Αντώναρος για τη διάψευση του Νίκου Γκάλη: Είναι σαφές ποιους εννοεί και θα έπρεπε να ντρέπονται

Θέση πήρε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος για την ανακοίνωση του Νίκου Γκάλη, με την οποία διέψευδε δημοσιεύματα που τον ήθελαν υποψήφιο με τη ΝΔ και μάλιστα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος.

Με μια καυστική και οργισμένη ανάρτησή, ο κορυφαίος Έλληνας μπασκετμπολίστας καταφέρθηκε εναντίον εκείνων «που παίζουν παιχνίδια» στις πλάτες του και στις πλάτες του ελληνικού λαού και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με κανένα κόμμα.

Την ανάρτηση αυτή δεν άφησε ασχολίαστη ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος έγραψε το μεσημέρι της Πρωτομαγιάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«Εξαιρετική δήλωση του σπουδαίου αυτού Έλληνα. Είναι σαφές ποιους εννοεί. Και θα πρέπει, πράγματι, να ντρέπονται όσοι επιχειρούν να παίξουν παιγνίδια εντυπώσεων με το όνομα του».

Με τη λιτή αυτή τοποθέτησή του, ο κ. Αντώναρος «καρφώνει» ευθέως τη ΝΔ η οποία προφανώς διέρρευσε σε φίλα προσκείμενα προς αυτήν μέσα ενημέρωσης ότι δήθεν έχει συμφωνήσει με τον Νίκο Γκάλη.