ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ για τα καλά ο κολλητός του Κούλη, Βαγγέλης Μαρινάκης… Νέα FAKE NEWS από τα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ” … «Με απλά λόγια, γράφουν ό,τι τους βολεύει» αποκαλύπτει το Υπ.Εσωτ. Ως απελπισμένο, χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές, τον χρηματοδότη της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο που αφορά σε συνεργάτη του υπουργού Οικονομικών, Ευκλειδη Τσακαλώτου.

«Τελικά, πρέπει να είναι βαθιά απελπισμένος ο ναρκέμπορος χρηματοδότης των Παραπολιτικών για να κάνει πρωτοσέλιδο αυτήν την ανοησία περί δήθεν μίζας σε σύμβουλο υπουργού, αποσιωπώντας ακόμα και το γεγονός ότι το ίδιο το γραφείο του υπουργού έστειλε την υπόθεση στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με επίσημη σχετική ανακοίνωση», αναφέρουν.

«Με την υπόθεση που βγάζει στις εφημερίδες του ο απελπισμένος διωκόμενος και κουμπάρος του κ. Μητσοτάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι…», συνεχίζουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Η συνέχεια (σ.σ της υπόθεσης) στον φυσικό χώρο των κ. Μαρινάκη και Κουρτάκη, τις αίθουσες των δικαστηρίων».

Το πρωτοσέλιδο των «Παραπολιτικών»:

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ-1

 

Οι επίσημες ανακοινώσεις του υπουργείου Οικονομικών
Το Υπουργείο Οικονομικών σε ανακοίνωσή του στις 24/4, με αφορμή ανακοίνωση της ΝΔ, αναφέρει:

«Διαφεύγει προφανώς της προσοχής της Νέας Δημοκρατίας το γεγονός ότι η υπόθεση στην οποία αναφέρεται έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, κατόπιν εγγράφου του ίδιου του Γραφείου του Υπουργού Οικονομικών από τις 14 Νοεμβρίου 2017.

Τους συνιστούμε να είναι:

α) πιο προσεκτικοί και

β) περισσότερο πρόθυμοι να απαντήσουν για τις δικές τους σχέσεις με τις offshore».

Απαντώντας σε νεότερη ανακοίνωση της ΝΔ, το υπουργείο Οικονομικών στις 25/4 σημειώνει ότι η υπόθεση στην οποία φέρεται να εμπλέκεται συνεργάτης του ΥΠΟΙΚ, έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα κατόπιν εγγράφου του ίδιου του γραφείου του υπουργού Οικονομικών.

«Eπαναλαμβάνουμε ότι η υπόθεση της καταγγελίας, στην οποία αναφέρεται η ΝΔ έχει παραπεμφθεί στoν Εισαγγελέα Πρωτοδικών από τις 14 Νοεμβρίου του 2017, κατόπιν εγγράφου του ίδιου του Γραφείου του υπουργού Οικονομικών», τονίζει το ΥΠΟΙΚ, απαντώντας στη Νέα Δημοκρατία.

«Τον λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη», σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Από http://www.epikairo.com