Σε καταγγελία πως δέχεται απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής ακεραιότητας και της ζωής του προχώρησε την προηγούμενη Παρασκευή (06/04) ο Ανδρέας Νεφελούδης.

Μέσω ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «οι απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας», από «τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, θα πέσουν στο κενό».

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνεται: «Οι εποχές που οι διάφοροι μεγαλόσχημοι χρησιμοποιούσαν τις ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, με αποτέλεσμα τη συστηματική υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν κανένα λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους και φεσώνουν με υπέρογκα ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία».

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Στεκόμαστε στο πλάι του Αν. Νεφελούδη. Το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν».