Του Θοδωρή Ζώτου

ζωτος25

Ο πατριωταράς Δ. Καμμένος σκιάζεται μήπως εκνευριστεί ο Ερντογάν, ενώ εξαπολύει ύβρεις εναντίον Παπαδημούλη (ξανά) και Κούλογλου (λέει κουλά πράγματα υποστηρίζει ο εκλεκτός των Αλαφούζου-Παραπολιτικών και Θέμου). Τον φωνάζουν επίτηδες ως “κυβερνητικό” για να χτυπήσουν την κυβέρνση!!!

Η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου η οποία εμμέσως χαρακτηρίζει «σουλτάνο» τον Ταγίπ Ερντογάν ήταν υπερβολικά «αυστηρή», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Σημείωσε πως η Αθήνα «δεν πρέπει να παρασύρεται στο προεκλογικό παιχνίδι και την ρητορεία του τούρκου προέδρου».

Ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι ειδικά το γραφείο του πρωθυπουργού πρέπει να είναι «πιο προσεκτικό» σε τοποθετήσεις που αφορούν την Τουρκία, καθώς ο πρωθυπουργικός λόγος έχει μεγαλύτερη βαρύτητα και συνεπώς υπάρχει μικρότερη ελευθερία έκφρασης.

Εκτίμησε πως η Άγκυρα θα κλιμακώσει τις λεκτικές επιθέσεις όσο πλησιάζουμε στις διπλές εκλογές του 2019, σημειώνοντας πως ο κ. Ερντογάν αυτή τη φορά κινδυνεύει με ήττα και για αυτόν τον λόγο επενδύει στην ένταξη στα ελληνοτουρκικά.

Ο κ. Καμμένος επίσης εξαπέλυσε επίθεση σε όσους στον ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλουν «διαζύγιο» με τους ΑΝΕΛ, αναφερόμενος ειδικά στην «κουλή» – όπως την αποκάλεσε – δήλωση του Στέλιου Κούλογλου ότι η συμμαχία των δύο παρατάξεων θα φτάσει στο τέλος της μετά το πέρας των Μνημονίων.