Απάντηση σε όσα του καταλόγισε μέσω Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, έδωσε, μέσω Twitter και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης.

«Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο “άριστος” πρόεδρος της ΝΔ. Ούτε πού “ανήκει” η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας» αναφέρει σε tweet του.

«Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο “ανήκε” στο τότε υπουργείο Μακεδονίας –Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται ότι την εποπτεία έχουν το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γι’ αυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ» καταλήγει ο κ. Σπίρτζης.

Πάλι συνελήφθη αδιάβαστος, ο «άριστος» πρόεδρος της ΝΔ, @kmitsotakis. Ούτε πού «ανήκει» η ΕΥΑΘ δεν ξέρει, και εκτίθεται τιτιβίζοντας. Η ΕΥΑΘ από τον ιδρυτικό της νόμο «ανήκε» στο τότε υπουργείο Μακεδονίας–Θράκης, ενώ στο καταστατικό της το 2013 (άρ.1 παρ.3) αναφέρεται… (1/2)

— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) 31 Μαρτίου 2018

… ότι την εποπτεία έχουν το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών και το Μακεδονίας Θράκης. Υπουργός Διοικ. Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρ. διακυβέρνησης τότε και ούτε τι αποφασίζατε δεν ξέρετε κε Μητσοτάκη, και θέλετε να κυβερνήσετε τη χώρα. Γιαυτό δεν θα τα καταφέρετε ποτέ. (2/2)