Επειδή βλέπω αρκετές περιφερειακές εφημερίδες συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής, να αναπαράγουν ότι οι βουλευτές του ΣΥΡ.ΙΖ.Α. στην Ήπειρο βγάζουν τα ίδια δελτία τύπου και τα λανσάρουν ως “κατόπιν ενεργειών μου” να ξεκαθαρίσουμε κάτι:

1ον) Δεν έχετε καταλάβει ακόμη ότι σε αυτήν την κυβέρνηση λειτουργούμε συλλογικά; Συνεχίζετε να μας κρίνετε με τους όρους του παλαιοκομματισμού που έχετε μάθει, αλλά λυπάμαι, δεν είμαστε ίδιοι.

2ον) Στα συλλογικά προβλήματα δεν χωρούν ατομικές λύσεις. Χρηματοδότηση για παιδικές χαρές, σχολικά κτήρια και μηχανήματα έχουν ανάγκη όλοι οι Δήμοι, όλοι οι βουλευτές έχουν θέσει το θέμα στην κυβέρνηση και όλοι οι νομοί πήραν τα αναλογούντα από το πρόγραμμα του Υπ.Εσωτερικών. Αυτό για εμάς είναι παράσημο, προς τι η κριτική? Έπρεπε να συνεχίζεται δλδ επ’ αόριστον η επιλεκτική εξυπηρέτηση και ο διαχωρισμός σε βουλευτές 2 ταχυτήτων?

3ον) Σε ότι με αφορά το Δελτίο Τύπου για τις παιδικές χαρές είναι γραμμένο σε 1ο πληθυντικό πρόσωπο, και αναφέρεται σε “δράση που σχεδίασε το Υπουργείο Εσωτερικών”. Άσφαιρα τα πυρά σας, ευχαριστούμε για την χαμηλού επιπέδου μικρόψυχη αντιπολίτευση, συνεχίστε μας κάνετε καλό.

Advertisements