Εμείς πρώτοι χτες, αποκαλύψαμε την είδηση ότι πάμε για διακοπή πρωταθλήματος και μη συμμετοχή των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη.

Για ακόμη μια φορά τα τελευταία χρόνια, οι ποδοσφαιρικές δραστηριότητες σε επαγγελματικό επίπεδο αναμένεται να ανασταλούν, καθώς η κυβέρνηση εξετάζει πολύ σοβαρά τη διακοπή του πρωταθλήματος, όπως και του Κυπέλλου.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται στο μέγαρο Μαξίμου και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα soccerplus.gr, θα έχει ως θέμα συζήτησης με τον Αλέξη Τσίπρα τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των γεγονότων στην Τούμπα και τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, ο υφυπουργός φαίνεται να βρίσκεται σε επαφές με την UEFA για το ίδιο θέμα, με το νομικό επιτελείο να εξετάζει τους λόγους που θα επικαλεστεί, αλλά και τη διάρκεια της διακοπής.

Επίσης, σύμφωνα με όσα έχουν κυκλοφορήσει σε αθλητικές ιστοσελίδες και αθλητικά ραδιόφωνα, η απόφαση για διακοπή ίσως έχει ισχύ μέχρι να τελεσιδικήσουν οι δικαστικές αποφάσεις για τα παιχνίδια που θα κριθούν εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όπως και να έχει και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η όποια απόφαση ληφθεί, θα ανακοινωθεί σήμερα.