“Καρακώστα για επίδομα: Ντόρος χωρίς λόγο!!

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που εκλέγεται στη Β΄ Πειραιώς διαθέτει… 55 ακίνητα κάθε λογής, κάτι που την τοποθετεί στη λίστα των βουλευτών µε τις πιο µεγάλες ακίνητες περιουσίες. Ειδικότερα, η κυρία Καρακώστα είναι συνιδιοκτήτρια 22 διαµερισµάτων σε ποσοστό 50%, ενώ δηλώνει επίσης µία «οικία», 15 διαφορετικές θέσεις πάρκινγκ, τέσσερα αγροτεµάχια, τρία οικόπεδα, τέσσερις βοσκοτόπους, δύο αποθήκες, ένα κατάστηµα κ.λπ. Ολα τα τελευταία σε ποσοστά, κυρίως, 50%”

 

Στα βήματα του Δημήτρη Μαρκόπουλου από το “Πρώτο Θέμα”, που έχει κλείσει για υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Β’ Πειραιά στις προσεχείς εκλογές, ο Δημήτρης Καμμένος. Όπως έκανε ο νεοδημοκράτης δημοσιογράφος πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου στο KontraChannel, που λοιδόρησε χυδαία την Εύη Καρακώστα για το μέγεθος της ακίνητης περιουσίας της, υποχρεώνοντάς την για λόγους ευθιξίας να αποχωρήσει, έτσι και τώρα ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα στο λογαριασμό του στο Facebook.

 

Και καλά, είναι γνωστό ότι ο Δημήτρης Καμμένος μισεί το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του και κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σπάσει τις σχέσεις και τη συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛΛ, αλλά να γίνει και η ουρά του Δημήτρη Μαρκόπουλου πάει πολύ. Ίσως έτσι δικαιολογείται ότι έχει καθημερινή φιλοξενία στο site του Πρώτου Θέματος, ότι και αν πει, ότι και αν κάνει, ενώ σχεδόν κάθε Κυριακό στο έντυπο φύλο φιλοξενείται ια ένα άρθρο του. Ποια θα είναι η συνέχεια των δύο Δημητράκηδων, ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει. Θα βρίσκονται στο ίδιο ψηφοδέλτιο, εκείνο της ΝΔ, στις προσεχείς εκλογές; Θα βρίσκονται σε αντίπαλα ψηφοδέλτια, ο ένας της ΝΔ και ο άλλος των ΑΝΕΛ, αλλά θα πυροβολούν και οι δύο το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του όπως κάνουν τώρα; Ή θα βρεθούν ως βουλευτές, ο ένας από τη ΝΔ και ο άλλος από τους ΑΝΕΛ, σε κοινό σχήμα συγκυβέρνησης αν και εφόσον η ΝΔ βγει πρώτο κόμμα, οι ΑΝΕΛ μπουν ξανά στη Βουλή και πάνε να γίνουν … “Αναγκαίο Καλό” και προς εκείνη την πλευρά; Η στάση του Δημήτρη Καμμένου γεννά βάσιμα ερωτήματα. Η δε ασυλία που απολαμβάνει μέσα στους ΑΝΕΛ σχετικά με την τακτική του υπονόμευσης της συγκυβέρνησης, ακόμη περισσότερα. Η συνέχεια αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, μπορεί και απρόβλεπτη. https://www.youtube.com/watch?v=cG4n2HLqfzs

Αποχώρησε από το πάνελ η Καρακώστα επειδή της είπαν για τα ακίνητα που έχει
youtube.com