ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΑΠΟ 23/1/2018 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ – Και Μητσοτάκης και ΨΕΥΤΗΣ. Έγγραφο του FBI αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι ο Κυριάκος κορόιδεψε τον Ελληνικό λαό και τον Αμερικάνο πρεσβευτή.

Όπως ανέφερε προχθές η ΝΔ, ο Αμερικανός πρέσβης ισχυρίστηκε στη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι η δικαιοσύνη των ΗΠΑ δεν διερευνά την εμπλοκή Ελλήνων πρώην υπουργών στο σκάνδαλο Novartis, κάτι που είναι ακόμα ένα ψέμα που το πέταξαν πάνω στην απελπισία τους.

Το έγγραφο του FBI μιλά καθαρά για εμπλοκή πολιτικών προσώπων στις παράνομες πρακτικές που ακολουθούσε ο φαρμακευτικός κολοσσός στη χώρα μας. Το έγγραφο προς την επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, με ημερομηνία 23/1/2018, σε αντίθεση με όσα λέει η ΝΔ, κατονομάζει ξεκάθαρα υπουργούς και πολιτικά πρόσωπα που τα έπαιρνα από τη Novartis ως “δωρολήπτες”.

kontra4

 

Η φράση “οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι και ο υπουργός Υγείας πληρώνονταν για την εγγραφή (εισαγωγή) νέων προϊόντων στην αγορά και την προστασία έναντι ελάττωσης της τιμής” δεν περιγράφεται σε κάποιο έγγραφο ελληνικής προέλευσης, από αυτά που η αντιπολίτευση καταγγέλλει ως προϊόντα σκευωρίας εκ μέρους της κυβέρνησης αλλά από αυτή την αρχή, το FBI για το οποίο η ΝΔ διατείνεται, ότι δεν διενεργεί έρευνα για Έλληνες πολιτικούς.

Από http://www.epikairo.com