Ο Άρης Πορτοσάλτε βγήκε για μια ακόμα φορά να προπαγανδίσει υπέρ της Νέας Δημοκρατίας και να υπερασπιστεί Κυριάκο Μητσοτάκη, Άδωνι Γεωργιάδη, Αντώνη Σαμαρά και Σία, μη βλέποντας εμπλοκή πολιτικών στο γιγαντιαίο σκάνδαλο της Novartis. Τουλάχιστον πήρε πρέφα ότι το σκάνδαλο είναι υπαρκτό…

Μέχρι κι ο Πορτοσάλτε το πήρε πρέφα: Σκάνδαλο Novartis ως προς τις πρακτικές χρηματισμού γιατρών, είναι υπαρκτό. Αρα, σκάνδαλο διαφθοράς Novartis υπάρχει. Αλλά, μέχρι εκεί. Γιατροί και φαρμακοποιοί. Οι πολιτικοί είναι εκτός.

Σκευωρία: Αν μας επιτρεπόταν να κάνουμε αξιολογική κρίση επί των καταθέσεων, που εγώ θέλω να είμαι επιφυλακτικός, θα μας έδειχνε απευθείας οτι εδώ έχει στηθεί μια πολιτική ιστορία, αλλά δεν το λέω.

Και έκανε και μια παρατήρηση για τον Σαμαρά:

Επειδή αναφέρεται σε αυτή την χειραγώγηση της δικαιοσύνης από την πλευρά της εκτελεστικής εξουσίας, λέει στην τελευταία του παράγραφό, “την αστική δημοκρατία πάντως δεν θα την ανατρέψουν και την Ελλάδα δεν θα την πληγώσουν άλλο”.
Τώρα πάμε σε μια ιστορία της Τετάρτης σε πολύ μεγάλη ένταση, ο καθένας θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του, αλλά για το πως αυτή η φαρμακευτική δαπάνη έφτασε εκεί που έφτασε, φοβάμαι, πως, δεν θα το κουβεντιάσουμε…

Πηγή http://www.epikairo.com

Advertisements