Οι μάγκες του Μητσοτάκη, που ενώ δεν τολμούν να περάσουν απ’ τα κέντρο των Αθηνών, χωρίς προστασία ή τη μαμά τους, το παίζουν και αρσενικάρες που δέρνουν κι όλας γυναίκες…

 

To παρακάτω κείμενο είναι απ’ το http://www.avgi.gr

Το σεξιστικό και ρατσιστικό σχόλιο με παράλληλη προτροπή σε βία από στέλεχος της ΔΑΠ με στόχο την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου δημοσιέυτηκε στα σόσιαλ μίντια.

Ο Βαγγέλης Γυφτοδήμος προέτρεψε τον κ. Κυρανάκη  (συνομιλητή της κ. Σβίγκου σε πρωινό πάνελ) «να σκάσει ένα χαστούκι στην πατσαβούρα δίπλα του να φύγει πίσω από τον Οικονόμου». (στο ΣΚΑΙ)

Η επίδειξη «τσαμπουκά» εναντίον γυναικών και οι επιθέσεις των στελεχών της δεν φανερώνουν τίποτα άλλο από την ακραία αντιδημοκρατική παράδοση που αναδεικνύεται στην επιφάνεια κάθε φορά που η Ν.Δ. «στριμώχνεται» πολιτικά. Τα ακροδεξιά αήθη δύσκολα κρύβονται στο κόμμα της νεοφιλελεύθερης παράταξης.

Το γεγονός κατήγγειλε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο fb η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι:

«Τα παρακάτω τα γράφει δημόσια άνθρωπος που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών και των συναδέλφων του. Αφορμή η εμφάνιση μου σε τηλεοπτικό σταθμό.

Ο ίδιος δηλώνει «μέλος της παράταξης ΔΑΠ Μηχανικών του ΤΕΕ», «μέλος της μόνιμης επιτροπής δημοσίων έργων και μελετών του ΤΕΕ» και «υποψήφιος με τον συνδυασμό Νέα Πορεία στο δήμο Χολαργού-Παπάγου». Καμία έκπληξη, γιατί γράφονται και λέγονται κατά κόρον τα ίδια και χειρότερα ενάντια σε γυναίκες που, φυσικά, δεν ανήκουν μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εξίσου αποκρουστικά κάθε φορά.»

Η Ν.Δ. θα καταδικάσει (τουλάχιστον), την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του στελέχους της ΔΑΠ, ή ο πολιτικός πολιτισμός, ο σεβασμός στη γυναικεία αξιοπρέπεια και ο δημοκρατικός διάλογος είναι κάτι που απλά έχει ξεχάσει;

Κατ. Μπρ.

Advertisements