«Με τη μήνυση του κυρίου Σαμαρά έχουμε εδώ ένα δυναμικό come back του Σαμαρά, του μοιραίου Αντώνη Σαμαρά, δεν ήταν μοιραίος μόνο για το Μακεδονικό το οποίο μας κυνηγάει 26-27 χρόνια τώρα, αλλά ήταν μοιραίος επίσης θυμίζω ήταν ο πρώτος αντιμνημονιακός και μετά ακολούθησαν ό,τι ακολούθησε», δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης μιλώντας στην ΕΡΤ και την «Πρώτη Είδηση».

Και συνέχισε, «ο κύριος Σαμαράς έχει συγκεκριμένες ευθύνες, ήταν ο Πρωθυπουργός έτσι. Τώρα η πράξη αυτή καθ’ αυτή είναι πράξη εντυπωσιασμού.

Ο κ. Δανέλλης διαφώνησε με τη μήνυση του πρώην Πρωθυπουργού, «Έτσι δεν μπορεί να πάει παραπέρα η δημόσια ζωή μας και μάλιστα σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία που έχουμε τόσο ανοιχτά θέματα», συμπληρώνοντας, «Και η φράση θα τους τελειώσω επίσης δείχνει και την ποιότητα του δημοσίου λόγου και την αντίληψη. Όμως ξέρετε είναι μια αφορμή όλη αυτή η ιστορία όπως εξελίσσεται που ήρθαν στην επιφάνεια διάφορες παθογένειες της δημόσιας ζωής και της λειτουργίας του πολιτικού προσωπικού και του πολιτικού συστήματος».

Από http://www.epikairo.com

Advertisements