Στην επίθεση με γκαζάκια κατά της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης καταγγέλλοντας το «παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει στοχοποιηθεί με τρόπο τόσο χυδαίο που έχω σοκαριστεί. Έχω σοκαριστεί με τον τρόπο που έβαλαν στο κάδρο, συκοφάντησαν, λάσπωσαν, χυδαιολόγησαν πάνω σε αυτή τη γυναίκα, η οποία τι έκανε; Ποιο ήταν το έγκλημα της; Παντρεύτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν νομίζω ότι γυναίκα πολιτικού έχει στοχοποιηθεί στη νεότερη πολιτική ιστορία με τον βαθμό που έχει στοχοποιηθεί η συγκεκριμένη. Και αναμφίβολα επειδή είμαι παθών, τα έχω πάρει όλα και σε μολότοφ και σε γκαζάκια και σε βαριοπούλες καταλαβαίνω πολύ καλά», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης στον ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε: «Είναι μια νέα γυναίκα που πάει να στήσει την επιχείρησή της, οι πελάτες όταν ακούνε για τα γκαζάκια σταματάνε να πηγαίνουν γιατί φοβούνται, μια νέα γυναίκα πάει να στήσει μια επιχείρηση και δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τη γραφειοκρατία αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την τρομοκρατία, το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Το κράτος όχι μόνο δεν την προστατεύει αλλά την στοχοποιεί με όλους τους δυνατούς τρόπους».