Του Θανάση Μπέλτσου

Ο Αντώναρος δεν φεύγει λέει από τη Νέα Δημοκρατία , είναι το σπίτι του. 40 χρόνια πιστός που σημαίνει ότι όσοι φεύγουν κάνουν λάθος.Καλεί όμως τους δυσαρεστημένους να σταθούν πλάι του.Δηλαδή να μην φύγουν από το μαντρί μα να μείνουν και να δώσουν την μάχη κατά του κακού στο πλευρό του.

Ξέρετε τι λέω εγώ παλικάρια μου; Μια χαρά το στήνουν το έργο για να μην τους φύγει ο κόσμος έξω από το μαντρί. Βλέπεις κάποιοι δεν συμφωνούν με τις επιλογές της ηγεσίας της και κάπου πρέπει να βρουν διέξοδο εντός των τειχών ,να εκτονωθούν για να μην λακίσουν προς άλλες κατευθύνσεις.

 Έτσι λοιπόν συναντήθηκε ο Κώστας με τον Κυριάκο και αποφάσισαν να φτιάξουν μια τεχνητή κόντρα στην οποία για να μην δημιουργηθεί θέμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα θα βγει μπροστά ο αναλώσιμος Αντώναρος που είναι και Καραμανλικό σύμβολο μα δεν είναι βουλευτής για να υπάρξουν αναταράξεις εντός Κοινοβουλίου, μετά και την διαγραφή της Παπακώστα.

 Με τα δυο στρατόπεδα επιτυγχάνεται να συσπειρωθεί δια της σύγκρουσης η “παράταξη” και να μην φυλλορροούν δυνάμεις δεξιά και αριστερά.Για το λόγο αυτό βλέπετε ότι ο Καραμανλής κρατάει μια στάση συναίνεσης , δεν αντιπαρατίθεται ενώ ο νέος διάδοχος της οικογένειας βουλευτής Σερρών, Κώστας υιός του Αχιλλέα, είναι πλήρως ταυτισμένος με τις επιλογές Μητσοτάκη διατηρώντας και κομματική θέση τομεάρχη. Έχουν βγει λοιπόν όλοι οι δήθεν δυσαρεστημένοι και επαναστατημένοι πατριώτες με την στάμπα της Καραμανλικής πτέρυγας και συλλέγουν κόσμο.Θα τους δεις με μορφή αντιμνημονιακού , Μακεδονομάχου, κοινωνιστή ριζοσπάστη κεντροδεξιού , κυνηγού των πλειστηριασμών, συμπαραστάτη των αδυνάτων μα πάνω από όλα μαχητή κατά της κακιάς κυβέρνησης που έφερε όλα τα δεινά και έβγαλε την χώρα από την πορεία απεγκλωβισμού της από τους δανειστές.

 Στήθηκε λοιπόν η δεξιά παράγκα της Πειραιώς που έχει μέσα τα πάντα.Από την ακροδεξιά των Γεωργιάδη και Βορίδη , την δεξιά του Καραμανλή , τους νεοφιλελεύθερους των Μητσοτάκη και Μάνου , τους σοσιαλιστές παλαιοπασόκους του υιού Παπαντωνίου Οικονόμου και Φωτήλα …από όλα έχει ο μπαξές στο δρόμο προς την εξουσία.

 Μην αρθρογραφείτε λοιπόν διαφήμιση τους κάνετε , το παιχνίδι τους παίζετε.Αυτά σας τα γράφω μπας και ξυπνήσετε και γυρίστε πλευρό όσοι μπορεί να φαντάζεστε ότι θα διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία με σφραγίδα Καραμανλή. Αυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας , οπότε αλλάξτε τακτική και πρόσωπα δεν βγάζει πουθενά αυτός ο δρόμος.

Φωτογραφία του Αθανάσιος Μπέλτσος.
Advertisements