Αναμένεται χιονοστοβάδα εξελίξεων!!!

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την ανάρτηση του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου των κυβερνήσεων ΚΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ του Καραμανλή στο facebook για τον αντιπρόεδρο του κόμματος, με την οποια ουσιαστικά ζητούσε την παραίτηση του.

«Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διάστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει ότι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις είναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα όταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους…

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά ταν με τη συμπεριφορά τους “λεκιάζουν” την εικόνα μιας μεγάλης παράταξης. Είμαι βέβαιος ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνεται πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες» γράφει σήμερα στο Facebook και καταλήγει με νόημα: «Άλλωστε ενός αντιπρόεδρος, ο Κωστής Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός», έγραψε ειδικότερα ο κ.Αντώναρος.

Πηγές της ΝΔ ανέφεραν: “Οπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας.”

Την παραίτηση του κ.Γεωργιάδη, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη δικογραφία για την υπόθεση Novartis, είχε ζητήσει χθες και ο βουλευτής Γιώργος Βλάχος, ενώ σε διαφορετικό μήκος κύματος ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης και το μέλος της ΠΕ και πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης είχαν δηλώσει στήριξη στον αντιπρόεδρο του κόμματος. Εκτός ΚΟ της ΝΔ είχε επίσης τεθεί μετά από κόντρα με τον κ.Γεωργιάδη η Κατερίνα Παπακώστα.

Advertisements