Του Θοδωρή Ζώτου

ζωτος16

“Δοσίλογο με τακτικές χαφιεδισμού” χαρακτηρίζει τον Δ. Παπαδημούλη, από που αλλού μα φυσικά  απ’ το φιλόξενο βήμα του ΣΚΑΪ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, προσθέτοντας ότι «δεν θα κάνει δήλωση αριστερής νομιμοφροσύνης».

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Χθες στο Πολιτικό Συμβούλιο, επισφραγίσαμε την προηγούμενη απόφασή μας για τον όρο “Μακεδονία”. Ήταν ομόφωνη και χωρίς καμία ένσταση. Ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ότι “εμμένουμε στο καταστατικό των ΑΝΕΛ”, ήταν κάτι που προήλθε από τη βάση. Το ζήτημα είναι να δούμε τι θα γίνει με το Σύνταγμα και τους αλυτρωτισμούς».

«Οι υποδείξεις, οι παροτρύνσεις είναι για εσωτερική κατανάλωση. Ας κοιτάξουν να ελέγξουν τους 53» είπε χαρακτηριστικά για το Σκοπιανό.

Ο κ. Καμμένος μίλησε για πολιτικό «χαφιεδισμό» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη. Τον κατηγορεί ότι έστειλε σε Ευρωπαίους φωτογραφίες βουλευτών που έλαβαν μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. «Μας έδωσε κανονικά», είπε χαρακτηριστικά και επεσήμανε ότι: «Είναι δοσίλογος ο Παπαδημούλης». Είπε ακόμα ότι στο συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία, θα πάει ως πολίτης.

Ο Δημήτρης Καμμένος είπε ακόμη ότι: «Δε με ενδιαφέρει μελλοντικά  η πολιτική».

Advertisements