«Θα έχουμε πολιτικές εξελίξεις με το Σκοπιανό», εκτίμησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, λίγο πριν από τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα.

Ο Δ. Καμμένος επανέλαβε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν καμία ονομασία στην οποία να περιέχεται ο όρος «Μακεδονία», ζητώντας να δοθούν εγγυήσεις από τη γείτονα, ως προς τις αλυτρωτικές τάσεις. Όπως πάντως εκτίμησε ο βουλευτής της συγκυβέρνησης, δεν πρόκειται να έρθει στη Βουλή κάποια πρόταση.

Ερωτηθείς σχετικά με τα σενάρια παραίτησης του Πάνου Καμμένου από την υπουργία, απάντησε ότι «δεν πιστεύω ότι θα έρθει αυτό το ζήτημα στη Βουλή χωρίς εγγυήσεις, δεν αποτελεί εγγύηση η αλλαγή του ονόματος».

Απαντώντας σε σχόλιο που έκανε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλούρας ότι «ο Δημήτρης Καμμένος προκαλεί πρόβλημα στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ», διερωτήθηκε: «Είναι δυνατόν να μας βάζει χέρι για το πώς θα συμπεριφερθούμε» και επιτιθέμενος σε στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι, «σε μια συνεργασία είμαστε όλοι ίσοι».

Advertisements