«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης», ανέφερε μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά και στην εκπομπή Καλημέρα (ΣΚΑΙ), ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης…

Αναφορικά με το ζήτημα των Σκοπίων σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε πως η θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι ξεκάθαρη και έχει από την αρχή υπογραμμίσει πως ο αλυτρωτισμός πρέπει να παταχθεί αρχικά από την αλλαγή του Συντάγματος των Σκοπίων.

Νέα κωλ@@@@μπα Ολυμπιακών Διαστάσεων από τον καιροσκόπο Κούλη… Έκανε ΝΑΙ το “ηρωϊκό” ΟΧΙ στον Τσίπρα για το Σκοπιανό

Αναφορικά για τους λόγους που ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί τελικώς σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε: «Πάμε για λόγους θεσμικής τάξεως στη σημερινή συνάντηση με τον κ.Τσίπρα. Όποιο παράθυρο συνεννόησης και συναίνεσης υπήρχε το έχει κλείσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας με την ανεύθυνη στάση του στο ζήτημα».

Αναφορικά με τα συλλαλητήρια ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ τόνισε: «Γιατί το 2008 δεν είχαμε συλλαλητήριο με την κυβέρνηση Καραμανλή; Διότι η κυβέρνηση είχε ενημερώσει την αντιπολίτευση και οι πολίτες ήξεραν ότι υπήρχε συγκεκριμένη θέση για το ζήτημα. Την κινητοποίηση για τα συλλαλητήρια την κάνει η ίδια η κυβέρνηση με την αλαζονεία της . Οι βουλευτές της ΝΔ όπως και στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης αναφέρει πως οι βουλευτές της είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν. Η κυβέρνηση είναι ικανή για κάθε επικοινωνιακό κόλπο και τρικ αλλά ανίκανη για την οποιαδήποτε λύση.

Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα δεν βλέπω πιθανή τη σύγκλιση πολιτικών αρχηγών καθώς ο κ. Τσίπρας έχει αυτουπονομευθεί» κατέληξε ο κ. Χατζηδάκης…

Advertisements