Του Αθ. Μπέλτσου

 

Είναι βέβαιο ότι κάποιοι θα προσπαθήσουν να καπελώσουν να εκμεταλλευτούν να ποδηγετήσουν το εθνικό αίσθημα των Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων πολιτών. Αυτόκλητοι σωτήρες που λανσάρονται από τα συστημικά κανάλια της διαπλοκής τύπου στρατηγού Φράγκου θα προσπαθήσουν να ρευστοποιήσουν για λογαριασμό του συστήματος την λαική αντίδραση.Αυτό το ξέρουμε και δεν μας κάνει καμιά απολύτως έκπληξη.Απεναντίας με αυτό τον τρόπο τα γνωστά συμβιβασμένα κέντρα του συστήματος θα θελήσουν να ελέγξουν τις εξελίξεις για λογαριασμό τους.

Όπως συνέβη και στο Σύνταγμα με το κίνημα τον αγανακτισμένων όπως συνέβη κάποτε στο Πολυτεχνείο όπως συμβαίνει κάθε φορά σε κάθε λαικό και κοινωνικό αγώνα.Αυτό δεν θα μας απομακρύνει από το καθήκον μας απέναντι στην Ιστορία μας και στις Αρχές μας.Το ποιος είναι ο κάθε αυτόκλητος στρατηγός φάντασμα το γνωρίζουμε και τι στο βάθος εξυπηρετεί.

Ένας στρατηγός που δεν μίλησε όταν το Αιγαίο έπαιρνε γκρίζο χρώμα και ήταν επικεφαλής του Ελληνικού Στρατού , που ποτέ δεν είδε και δεν άκουσε για τις μίζες στα εξοπλιστικά προγράμματα. Όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι αυτά που γράφονται περί νέων σχημάτων δεν είναι παραμύθια αλλά κρυφοί πόθοι και ασκήσεις επί χάρτου σε καταγώγια της διαπλοκής.Εμείς την δουλειά μας πατριωτικά και λεβέντικα και αυτή την δική τους.

Advertisements