Απίστευτη κοροϊδία από τον εξαφανισμένο τις τελευταίες ημέρες Άδωνι…. «Ας υποθέσουμε ότι η κυβέρνηση του κυρίου Τσίπρα ήθελε πράγματι λύση με αγαθή προαίρεση. Τι θα έκανε ένας πρωθυπουργός που είχε αυτό τον στόχο: πριν ξεκινήσει αυτή η διαδικασία, θα είχε καλέσει τους αρχηγούς στο γραφείο του για να χαράξει μία εθνική γραμμή. Αυτό δεν έγινε. Όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά δεν μπόρεσε ο κ. Τσίπρας να συγκρατήσει ούτε τον κύριο Καμμένο», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Πέμπτης που ήταν καλεσμένος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Είναι δυνατόν ένας πρωθυπουργός να θέλει στα αλήθεια να λύσει το θέμα όταν έχει χειριστεί από την αρχή αυτή την υπόθεση έτσι; Εγώ λέω όχι. Το κάνει με λόγους εσωτερικής πολιτικής στόχευσης. Το πρώτο του μέλημα ήταν μήπως μπορέσει να προκαλέσει προβλήματα στη Νέα Δημοκρατία και αν το κατάφερνε, να το παίξει και λίγο καλός στους ξένους οι οποίοι τον θέλουν να τους κάνει τις διάφορες δουλειές», προσέθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς για το αν θα πάει στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό απάντησε: «Εγώ δεν θα πάω γιατί δεν μπορώ. Οι Έλληνες, που έχουν την εθνική ευαισθησία και αγωνία, έχουν κάθε δικαίωμα να είναι και στο συλλαλητήριο».

Advertisements