Την έντονη αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου, που ξύνεται διαρκώς στην “γκλίτσα του τσομπάνη” προκάλεσαν οι δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Άρη.

Βρήκε αφορμή!!! Ο κ. Καμμένος, ή αλλιώς το αγαπημένο παιδί του ΣΚΑΪ, του Ομίλου των Παραπολιτικών και του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” χαρακτήρισε κατάπτυστη τη δήλωσή του κ. Ζουράρι και είπε χαρακτηριστικά: Ή εγώ, ή αυτός. Δεν χωράμε και οι δύο. Το λέω και στον κ. Τσίπρα και στον κ. Καμμένο”.

“Δεν θα ανεχθούμε δεύτερη προσβολή από τον Ζουράρι για τους οπαδούς των δύο ομάδων. Μιλάμε για το Μακεδονικό και οι αυτές είναι διχαστικές δηλώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα” είπε και πρόσθεσε: “Εγώ καταλήγω ότι ή ο Δημήτρης Καμμένος ή ο Ζουράρις. Να παρθούν αποφάσεις σύντομα”.

Ερωτηθείς εάν εννοεί να φύγει από κυβέρνηση ή από το κόμμα, είπε: “Ας αποφασίσει ο Πρωθυπουργός και ο Πάνος Καμμένος”.

“Είναι βαρύ. Δεν χωράει “ποιητική αδεία”. Θα πρέπει να γίνει σοβαρή συζήτηση πλέον με τον κ. Ζουράρι. Δεν χωράμε. Υπάρχει σοβαρό ζήτημα, εγώ δεν ξανακάνω πίσω. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να με προσβάλει επί προσωπικού” τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ.

“Ή θα του βάλουν μυαλό ή να φύγει από την κυβέρνηση” κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Advertisements