Την ίδια ώρα που οι εργαζόμενοι του Mega έχουν πεταχθεί σαν… στυμμένες λεμονόκουπες αφού το “Μεγάλο Κανάλι” δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πια τα συμφέροντα των “μεγάλων αφεντικών” και ο ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει μάχη κατά του “καραμανλισμού” Φουντώνει η φημολογία που θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μπαίνει στον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Και όπου Μαρινάκης=Κυριάκος Μητσοτάκης και Νέα Δημοκρατία.

Προς επίρρωσιν των φημών έρχεται και το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Sportime, υπό τον τίτλο «ΣΚΑΪ βόμβα». Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως μετά τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος απεμπλέκεται και από τον τηλεοπτικό σταθμό του.
Οπως γράφει, ο Αλαφούζος.. αποχωρεί από το κανάλι του Φαλήρου και σύμφωνα με «κυβερνητικές πηγές κλείνει deal με τον Βαγγέλη Μαρινάκη».

Σύμφωνα με την Sportime, η οποία επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο Γιάννης Αλαφούζος αποχωρεί μετά από τον Παναθηναϊκό και από τον ΣΚΑΪ και δίνει την κυριότητα του τηλεοπτικού σταθμού στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ως γνωστόν ήθελε εδώ και καιρό να αποκτήσει τηλεοπτικό σταθμό.

Αυτό το σενάριο «δένει» και με τις εξελίξεις το MEGA, όπου ενδεχομένως ο σταθμός να μην κατέβηκε στη διεκδίκηση των αδειών, επειδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε διαμηνύσει στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι δεν ενδιαφέρεται να μπει στο Μεγάλο Κανάλι, καθώς αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου τον ΣΚΑΪ.

SPORTIME

Advertisements