Φωτογραφία του χρήστη Thanos Dimadis.

Thanos DimadisΜου αρέσει η Σελίδα!

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος και αυτήν την χαρά μου θέλω να την μοιραστώ μαζί σας. Μου ήρθε από το πουθενά ένα απρόσμενο και τεράστιο δώρο. Αυτό το δώρο δεν είναι χρηματικό ή υλικό, αλλά σαν εκείνες τις αόρατες δυνάμεις στην ζωή σου που στο πιο κρίσιμο σημείο έρχονται, σου χτυπούν την πλάτη και σου λένε προχώρα, μην φοβάσαι τίποτα. Μία τέτοια δύναμη ήρθε σήμερα και μου χτύπησε την πλάτη αφήνοντας κάτι έξω από την πόρτα του σπιτιού μου. Με προέτρεψε να το δω προσεχτικά με την προϋπόθεση να το φυλάξω στο πιο ασφαλές μέρος που μπορούσα να σκεφτώ, πράγμα που έκανα.

Ήταν δε τέτοια η χαρά μου που τράβηξα αυτήν την φωτογραφία λίγα τετράγωνα έξω από το σπίτι μου, έτσι για να θυμάμαι την ευφορία αυτής της στιγμής της χρονιάς που φεύγει. Γιατί η ευφορία είναι πάντα πιο γλυκιά όταν είναι καρπός πολύμηνων προσπαθειών να αποδείξεις την αλήθεια απέναντι στα ψέματα αυτής της μαφίας που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα και ενός Πρωθυπουργού που φθάνει στο σημείο να ζητάει από ξένες αρχές την σύλληψη δημοσιογράφων της χώρας του για λόγους παρενόχλησης του από το ρεπορτάζ τους. Και επειδή τέτοιες αλά Τσίπρα πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές παρά μόνο στην Ρωσία και την Τουρκία, οι ξένες αρχές απορρίπτουν το αίτημά του ενός ολόκληρου Πρωθυπουργού!

Με την έλευση της νέας χρονιάς αυτό που λέω στον κ. Τσίπρα και τον φίλο του τον Υπουργό με τις μαφιόζικες μεθόδους του είναι το εξής. Το 2018 θα είναι η χρονιά που ο κόσμος θα δει και θα μάθει το τι εντολές δίνει αυτή η κυβερνητική μαφία στους δημοσιογράφους που πληρώνει όπως και το ποιοί είναι αυτοί οι δημοσιογράφοι που τα παίρνουν, αλλά και το πώς η πολιτική εξουσία τούς δίνει αυτές τις εντολές για να μεθοδεύσουν το κόψιμο της είδησης. Λέω επίσης στους απελπισμένους φίλους του Υπουργού και του Πρωθυπουργού να μην συνεχίσουν το harassment εναντίον μου γιατί στην Αμερική όπου ζω τα παραπέμπω όλα στις αρμόδιες αμερικανικές αρχές στις οποίες έχω προσφύγει για την προστασία μου, όπως αντιστοίχως έχω ήδη κάνει και προς τον μόνο όρθιο θεσμό στην χώρα μας, την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους αξιοπρεπείς λειτουργούς της που αντιστέκονται.

Διαβεβαιώνω την ελληνική Υπουργική και Πρωθυπουργική αποστολή της μαφίας και του παρακράτους ότι κατά τη νέα χρονιά θα έχει πολλά επεισόδια να δει ακόμα από μένα, και τους υπόσχομαι ότι θα τους τα βγάζω ένα ένα, λίγο λίγο. Φίλες και φίλοι, πραγματικοί και διαδικτυακοί, να είστε βέβαιοι ότι το 2018 θα είναι μία λαμπερή, μα πάνω απ᾽ όλα φωτεινή χρονιά για όλους μας!