Όσο πλησιάζει η 11η Ιανουαρίου που εκπνέει η προθεσμία για την υποβολή φακέλων σχετικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές συγκλίνουν στο ότι δεν θα υπάρξουν παραπάνω από εφτά υποψήφιοι.

Με άλλα λόγια όλες οι πλευρές συνηγορούν ότι οι υποψήφιοι θα είναι όσες και οι άδειες, δηλαδή εφτά ή λιγότερες. Κανένα στοιχείο εως αυτήν την ώρα δεν δείχνει ότι οι υποψήφιοι θα είναι περισσότεροι από εφτά.

Μάλιστα αντίστοιχη είναι η αίσθηση που επικρατεί και στο Μαξίμου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, σε χθεσινή ανεπίσημη σύσκεψη στην οποία φέρεται να συμμετείχε και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς ο αριθμός που ακουγόταν ήταν το 6.

Συγκεκριμένα οι συμμετέχοντες στην εν λόγω συζήτηση θεωρούσαν – σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έχουν, ότι ο αριθμός των υποψηφίων που θα αποκαλυφθεί την ερχόμενη Πέμπτη 11 του μηνός στις 3 το μεσημέρι που λήγει η προθεσμία υποβολής των φακέλων δεν θα είναι ούτε καν 7, αλλά 6… που πρακτικά σημαίνει – αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί ομαλά, αφού οι υποψήφιοι θα δώσουν τα χρήματα της πρώτης δόσης, δηλαδή 3,5 εκ ευρώ και θα αποκτήσουν την πολυπόθητη άδεια!…

Advertisements