Γράφει ο Κώστας Δ. Καλτσής

καλ

Δεν έχουν τον Θεό τους στον Δήμο Ιωαννιτών...Ετοιμάζουν φιέστα το βράδυ στην κεντρική πλατεία με την φωταγώγηση ,αντί ενός παραδοσιακού Χριστουγεννιάτικου δένδρου, του σιδερένιου ομοιώματος του ” Πύργου του Τατλιν” !
Τι είναι ; Έτσι είχε σχεδιαστεί το κτίριο στη Ρωσία του 1919, που θα στέγαζε την …Τρίτη ( κομμουνιστική) Διεθνή! Ε, λοιπόν, αυτό το έκτρωμα σκέφτηκε κάποιος νοσηρός ( αν)εγκέφαλος για να γιορτάσουμε φέτος οι Χριστιανοί την μεγάλη γιορτή της γέννησης του Χριστού !
Αξίζει να σημειωθεί πως και τα προηγούμενα χρόνια, τούτη η Δημοτική Αρχή είχε κι άλλες ηλίθιες επινοήσεις για την γιορτή της Χριστιανοσυνης , που φυσικά και δεν συναντάς πουθενά στην οικουμένη και που χαρακτηρίζονται ως άθλιες κατασκευές για τέτοιες ημέρες .
Ασφαλώς και η ευθύνη ανήκει στον δήμαρχο κ. Θωμά Μπέγκα, που υιοθετεί αυτές τις χονδροειδείς βλακείες, αλλά είναι απορίας άξιον που ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ.Μάξιμος σιωπά κι ανέχεται αυτά τα άθλια καμώματα , όπως βεβαίως φορείς και πολίτες που δεν αντιδρούν στα αθεϊστικά πειράματα , τα οποία προσβάλλουν το θρησκευτικό συναίσθημα των Γιαννιωτών και των επισκεπτών .
Εν τέλει, θέλουν να εξηγήσουν τι συμβολίζει το εφετινό τερατούργημα ; Τι να συμβολίζει ….Ίσως μόνο τον κακό τους τον καιρό και τον ανάποδο ….

δεντρο2δεντροξεφτιλα

Advertisements