Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν αρκετά πρόσφατη την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Ομρ Άλτμαν, ο οποίος στο επεισοδιακό ματς του τριφυλλιού με τη Λάρισα, πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο.

Τι να πουν όμως και οι οπαδοί του Ροσάριο Σεντράλ οι οποίοι είδαν τον αμυντικό τους, Φερνάντο Τόμπιο, να αποβάλλεται μόλις 9 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που ο διαιτητής σφύριξε την έναρξη του ματς με την Γοδόι Κρουζ.

Fernando Tobio após sua expulsão com 9 segundos: “Foi estranho, cheguei no vestiário e nem precisei tomar banho”. #cARc pic.twitter.com/Nawmh2HovO

— Rosario Central BRA (@CARCBrasil_) 24 Οκτωβρίου 2017

Μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ανέτρεψε αντίπαλό του για να μην μπει στην περιοχή, και ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από τον να στείλει πολύ πρόωρα στα αποδυτήρια!

«Ήταν παράξενο, μπήκα στα αποδυτήρια και δεν είχα καν ανάγκη να κάνω μπάνιο», δήλωσε ο Τόμπιο, ο οποίος είναι ο παίκτης που πήρε την πιο γρήγορη κόκκινη κάρτα στην ιστορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος.